Webinaari
17.06.2022 klo 09:00 - 09:20

Rohkeasti mukaan julkisiin hankintoihin -tietoisku

Tietoiskussa esiteltävä opas antaa vinkkejä ja jakaa ideoita pk-yrityksille liittyen yhteistyöhön julkisten hankkijoiden kanssa.

Lyhyessä tietoiskussa 17.6. klo 9.00 – 9.20 esitellään uunituore Rohkeasti mukaan julkisiin hankintoihin -opas, joka kannustaa pieniä ja keskisuuria yrityksiä tarjoamaan palveluja ja tuotteita julkisille toimijoille.

Käytännönläheinen opas antaa vinkkejä ja jakaa ideoita yhteistyön mahdollisuuksista julkisten hankkijoiden kanssa. Se avaa lyhyesti, miten julkisia hankintoja tehdään, miten yritys voi olla aktiivisena toimijana prosessissa ja millaisia asioita on hyvä huomioida ajoissa.

Oppaasta saavat ideoita kaikki ostajat ja tarjoajat. Oppaassa keskitytään ruoka-, kuljetus-, bioenergia- ja ympäristöhankintoihin. Valitut teemat ovat maaseudun elinvoimaisuuden näkökulmasta keskeisiä ja kyseisillä aloilla on runsaasti paikallisia pk-yrityksiä, jotka omalla toiminnallaan tukevat alueiden taloutta.

Tietoiskun järjestää Maaseudun toimijoiden hankintaosaaminen vahvaksi (MAHVA) -hanke. Esiteltävä opas on koostettu hankkeessa tehdyistä toiminnoista.

Liittyvät aiheet