27.01.2026 klo 09:00 - 10:30

Ruoan ja maiseman kestävää tuotteistusta Unkarissa – käytännön esimerkkejä paikallistalouden ja lyhyiden ruokaketjujen kehittämisestä -webinaari Attila A. Králl

Miten kansallispuisto voi toimia kestävän maatalouden mallialueena? Miten lyhyet ruokaketjut ja paikallinen jalostus voidaan rakentaa niin, että sekä luonto että paikallistalous hyötyvät?

Webinaari: Ruoan ja maiseman kestävä tuotteistus Unkarissa – konkreettisia malleja paikallistalouden vahvistamiseen

📷Agri Kult

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä Unkarista!

Aika: 27.1.2026 klo 9–10.30

🎤 Asiantuntijana: Attila A. Králl on ekologi & väitöskirjatutkija Jyväskylän yliopistossa. Hänellä on 20 vuoden kokemus luonnonsuojelun ja kestävien ruokajärjestelmien parista BirdLife Europe:ssa ja Unkarissa.

Ohjelma:

• Unkarin kansallispuistot luonnonmukaisen maatalouden mallialueina & kansallispuistotuote-verkosto

• Agri Kult -aloitteet: lyhyet ruokaketjut, tuottajatorit, pienimuotoinen jalostus

• Korkean lisäarvon tuotteiden markkinat & ketjun läpinäkyvyys

• Keskustelua ja kysymyksiä

Webinaarin kieli: englanti

👉 Ilmoittaudu mukaan 26.1.2026 mennessä: https://link.webropol.com/ep/Unkarinmaisematuote

Lisätietoa: Leena Lahdenvesi-Korhonen, MKN Keskus, leena.lahdenvesi-korhonen@mkn.fi

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›