Miten kansallispuisto voi toimia kestävän maatalouden mallialueena? Miten lyhyet ruokaketjut ja paikallinen jalostus voidaan rakentaa niin, että sekä luonto että paikallistalous hyötyvät?
Webinaari: Ruoan ja maiseman kestävä tuotteistus Unkarissa – konkreettisia malleja paikallistalouden vahvistamiseen

Tule kuulemaan käytännön esimerkkejä Unkarista!
Aika: 27.1.2026 klo 9–10.30
🎤 Asiantuntijana: Attila A. Králl on ekologi & väitöskirjatutkija Jyväskylän yliopistossa. Hänellä on 20 vuoden kokemus luonnonsuojelun ja kestävien ruokajärjestelmien parista BirdLife Europe:ssa ja Unkarissa.
Ohjelma:
• Unkarin kansallispuistot luonnonmukaisen maatalouden mallialueina & kansallispuistotuote-verkosto
• Agri Kult -aloitteet: lyhyet ruokaketjut, tuottajatorit, pienimuotoinen jalostus
• Korkean lisäarvon tuotteiden markkinat & ketjun läpinäkyvyys
• Keskustelua ja kysymyksiä
Webinaarin kieli: englanti
👉 Ilmoittaudu mukaan 26.1.2026 mennessä: https://link.webropol.com/ep/Unkarinmaisematuote
Lisätietoa: Leena Lahdenvesi-Korhonen, MKN Keskus, leena.lahdenvesi-korhonen@mkn.fi