Live-tapahtuma
19.04.2024 klo 11:00 - 14:00

Ruoka & Taide -ohjelmapalvelun tuotetestaustyöpaja

Valmistamme ammattilaisten ohjauksessa syötävän luontoon pohjautuvan ruokataideteoksen käyttäen ennakkoon valmistettuja elementtejä. Raaka-aineina käytämme alueelle ominaisia makuja ja värejä.

Tervetuloa mukaan ilmaisemaan itseäsi makujen ja tarinoiden kautta Ruoka & Taide – FoodArt – Hiiden jalanjäljillä -ohjelmapalvelun tuotetestaustyöpajaan Heikkilän Pirttiin Sotkamoon!

Ohjelmapalvelun tuotetestaus työpajassa 19.4.2023 klo 11 – 14 taiteilija Mariliina Valkama ja ruoka-alan asiantuntija ja luonnontuotealan kouluttaja Kaisa Lukkari vievät luovuutesi uusille urille. Itseilmaisun kautta pääsemme luomaan moniaistisen teoksen makujen ja tarinoiden maailmaan. Valmistamme syötävän luontoon pohjautuvan ruokataideteoksen käyttäen ennakkoon valmistettuja elementtejä. Raaka-aineina käytämme alueelle ominaisia makuja ja värejä mm. kuusenkerkkää, tervaa, marjoja ja kainuulaista havumetsää. Pääset luomaan ja nauttimaan ammattilaisten ohjauksessa maistuvan visuaalisen taide-elämyksen tarinoita huokuvassa Heikkilän pirtissä, osoitteessa: Heikkilän pirtti, Otrantie 7 B, 88600 Sotkamo.

Hinta sisältää työpajan raaka-aineet & materiaalit, ohjauksen ja kahvin tai teen sekä syötävän taideteoksen. Työpajasta kerätään palaute, joka hyödynnetään ohjelmapalvelun kehittämisessä.

Ohjelmapalvelua testatessa hinta on huomattavasti todellista palvelun hintaa edullisempi. Tuotekehitys toteutetaan osana KantriKestävä-hanketta ja hinta on 39 €/hlö (hinta sis. alv 24 %). Laskuttajana ProAgria Itä-Suomi.

Laskutusvaihtoehtoina ovat sähköpostilasku, e-lasku tai paperilasku (paperilaskulisä 7 €). Huom! Mikäli sähköposti- tai verkkolaskuun tarvittavat tiedot puuttuvat, lasku lähetetään paperisena.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 16.4.2024.