Ruokaketju näkyväksi -hankkeen tammikuinen opintomatka suuntaa katseensa Pohjois-Suomen vastuullisiin ja vaikuttaviin yrityksiin. Matkalla tutustutaan ruokaketjuun eri näkökulmista: miten lähiraaka-aineet näkyvät yritysten imagossa ja toiminnassa, mikä merkitys on viestinnällä yrityskuvan rakentamisessa?
Tapahtuma on peruttu!
Valitettavasti tämä tapahtuma on peruuntunut. Voit etsiä vastaavia tapahtumia tai luoda uuden tapahtuman koska vain.
Opintomatkan vierailukohteet ja ohjelma
Lähtö Kempeleestä Zeppeliinistä (Zeppeliinintie 1, Kempele) klo 9.15
- Yrttiaitta Saarento
Yrttiaitta Saarento toimii Iijoen Illinsaaressa yli satavuotiaassa pihapiirissä, jossa yrittäjä Päivi tekee käsin ja luontoa kunnioittaen Yrttiaitan tuotteita lähiympäristön villiyrteistä ja marjoista. Yrttiaitassa asiakas pääsee nauttimaan pohjoisen luonnon mauista ja palveluista. Vierailukohteessa nautimme herkullisen tilauslounaan.
- Osuuskunta Kuivaniemen Tilaliha
Kuivaniemen Tilaliha on rakentanut aktiivisesti henkilöbrändiä osuuskunnan ympärillä, mikä on edistänyt osuuskunnan toimintaa. Osuuskunta on tunnettu ja luotettu toimija tilojen piirissä ja tärkeä osa alueen ruokaketjua.
- Rönkä Oy
Rönkä on tärkeä lenkki pohjoissuomalaisessa ruokaketjussa lihatuotteiden saamisessa tiloilta kuluttajien pöytiin. Rönkä palvelee asiakkaitaan niin raaka-aineiden ja jalosteiden, kuin reseptien muodossa. Laadukkaalla viestinnällä vahvistetaan alueen lihatuotteiden tunnettuutta ja arvostusta.
- JJ-LihaJJ-Liha on Iin Ojakylässä toimiva luomunaudanlihan tuottaja. Tila kasvattaa pääasiassa alkuperäistä pohjoissuomenkarjaa, tutummin lapinlehmien sonnipoikia. He myyvät lihan suoraan ilman välikäsiä.
Paluu Kempeleeseen Zeppeliiniin klo 17.30
Hinta
62 € (sis. alv 24 %)
Matkan hinta sisältää:
- yhteiskyydityksen Kempeleestä vierailukohteisiin
- yritysvierailut
- lounaan Yrttiaitta Saarennossa (arvo 33 €)
Ilmoittaudu su 14.1.2023 klo 23.59 mennessä.
Kysy lisää:
Taru Koskinen, 0417310368, taru.koskinen@maajakotitalousnaiset.fi