Koulutus
23.01.2024 klo 09:15 - 17:30

Ruokaketju näkyväksi -opintomatka 23.1.2024

Tapahtuma peruttu

Ruokaketju näkyväksi -hankkeen tammikuinen opintomatka suuntaa katseensa Pohjois-Suomen vastuullisiin ja vaikuttaviin yrityksiin. Matkalla tutustutaan ruokaketjuun eri näkökulmista: miten lähiraaka-aineet näkyvät yritysten imagossa ja toiminnassa, mikä merkitys on viestinnällä yrityskuvan rakentamisessa?

Tapahtuma on peruttu!

Valitettavasti tämä tapahtuma on peruuntunut. Voit etsiä vastaavia tapahtumia tai luoda uuden tapahtuman koska vain.

Opintomatkan vierailukohteet ja ohjelma

 

Lähtö Kempeleestä Zeppeliinistä (Zeppeliinintie 1, Kempele) klo 9.15

  • Yrttiaitta Saarento 

Yrttiaitta Saarento toimii Iijoen Illinsaaressa yli satavuotiaassa pihapiirissä, jossa yrittäjä Päivi tekee käsin ja luontoa kunnioittaen Yrttiaitan tuotteita lähiympäristön villiyrteistä ja marjoista. Yrttiaitassa asiakas pääsee nauttimaan pohjoisen luonnon mauista ja palveluista. Vierailukohteessa nautimme herkullisen tilauslounaan.

  • Osuuskunta Kuivaniemen Tilaliha 

Kuivaniemen Tilaliha on rakentanut aktiivisesti henkilöbrändiä osuuskunnan ympärillä, mikä on edistänyt osuuskunnan toimintaa. Osuuskunta on tunnettu ja luotettu toimija tilojen piirissä ja tärkeä osa alueen ruokaketjua.

  • Rönkä Oy 

Rönkä on tärkeä lenkki pohjoissuomalaisessa ruokaketjussa lihatuotteiden saamisessa tiloilta kuluttajien pöytiin. Rönkä palvelee asiakkaitaan niin raaka-aineiden ja jalosteiden, kuin reseptien muodossa. Laadukkaalla viestinnällä vahvistetaan alueen lihatuotteiden tunnettuutta ja arvostusta.

  • JJ-LihaJJ-Liha on Iin Ojakylässä toimiva luomunaudanlihan tuottaja. Tila kasvattaa pääasiassa alkuperäistä pohjoissuomenkarjaa, tutummin lapinlehmien sonnipoikia. He myyvät lihan suoraan ilman välikäsiä.

Paluu Kempeleeseen Zeppeliiniin klo 17.30

Hinta

62 € (sis. alv 24 %)

Matkan hinta sisältää:

  • yhteiskyydityksen Kempeleestä vierailukohteisiin
  • yritysvierailut
  • lounaan Yrttiaitta Saarennossa (arvo 33 €)

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu su 14.1.2023 klo 23.59 mennessä.

Kysy lisää:

Taru Koskinen, 0417310368, taru.koskinen@maajakotitalousnaiset.fi