08.01.2024 - 31.05.2024

Ruokaketjun kiertotalous -koulutuskokonaisuus

Seinäjoen ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n tarjoamassa osaamiskokonaisuudessa opit ymmärtämään ajankohtaista keskustelua kiertotaloudesta ja uusiutuvasta energiasta. Koulutus käynnistyy keväällä 2024.

Haluatko ymmärtää ajankohtaista keskustelua kiertotaloudesta ja uusiutuvasta energiasta? Ruokaketjun kiertotalous -osaamiskokonaisuudessa opit, kuinka voit vaikuttaa kestävään kehitykseen kokonaisvaltaisesti ruokaketjun eri vaiheissa. Osaamiskokonaisuudessa perehdytään monipuolisesti kiertotalouden liiketoimintamalleihin; tuotteeseen palveluna, uusiutuvuuteen, jakamisalustoihin, tuote-elinkaaren pidentämiseen se resurssitehokkuuteen ja kierrätykseen. Opinnoissa syvennytään muun muassa hiilenkiertoon liittyviin tekijöihin ja reunaehtoihin, biokaasun ja aurinkoenergian potentiaaliin sekä biotalouden ja biokiertotalouden keskeisiin elementteihin erityisesti ruokaketjussa. Opinnoissa opit myös tunnistamaan eri ruokahävikkilajeja ja ruokahävikkiin liittyviä taloudellisia mahdollisuuksia sekä rajoitteita työelämässä.

Koulutuksen toteuttaa Seinäjoen ammattikorkeakoulu, ja se toteutetaan avoimina ammattikorkeakouluopintoina verkossa. Opintojen orientaatio järjestetään etänä Teamsissa 8.1.2024 klo 16.30-17.00. Verkko-opintojen onnistuminen edellyttää opiskelijalta riittäviä tietoteknisiä valmiuksia. Osaamiskokonaisuus soveltuu kaikille ruokaketjun vastuullisuudesta ja kiertotalouden mahdollisuuksista kiinnostuneille henkilöille, alalla jo toimiville ja alan tehtävistä kiinnostuneille.

Koulutuksen laajuus on 10 opintopistettä. Kaikki osaamiskokonaisuuden hyväksytysti suorittaneet saavat todistuksen ja opintorekisteriotteen. Koulutus toteutuu keväällä 2024.

Koulutuksen hinta on 100 euroa, ja ilmoittautuminen koulutukseen järjestetään 1.11.2023 – 10.12.2023 SeAMKin verkkosivulla.

 

Mikäli sinulla on kysyttävää opintoihin liittyen, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse jatkuva.oppiminen@seamk.fi.

Tervetuloa mukaan!

Liittyvät aiheet