21.05.2025 klo 09:00 - 13:00

Ruokamatkailun tarinallistaminen – Syöte

Pohjoisten makujen matkassa! Ruokatarinat asiakkaiden koettavaksi

Pohjoisten makujen matkassa! Ruokatarinat asiakkaiden koettavaksi

Tarinallistamisen valmennuksissa tunnistetaan yhteistä tarinaa ja viedään oman yrityksen tarinallistamista käytäntöön.

Missä ja miten asiakas kohtaa yrityksesi ruokatarinan?

Tapahtumassa pääset työstämään sekä yhteistä Arctic Food Lab -tarinaa, että oman yrityksen ruokatuotteen ja/tai ruokaelämyksen tarinallistamista niin tuotteistamisen kuin digitaalisen markkinoinnin näkökulmasta.

Tarinallistamisessa meitä auttaa Suomen kokenein tarinallistaja Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta. 

 

Ohjelma:

9-9:45 Johdantoluento tarinallistamiseen: havainnollistavat esimerkit antavat inspiraatiota oman ruokatuotteen tai ruokaelämyksen tarinallistamiseen.

9:45-11:15 Arctic Food Lab tarinan ideointi yhdessä: millä tarinalla erotumme?

11:15-12:45 Oman yrityksen tarinataulu: missä ja miten asiakas kohtaa ruokatarinani

12:45-13:00 Loppukeskustelu: minkä tarinateon voin viedä heti käytäntöön?

13-14 Lounas

 

Tarjoamme tilaisuudessa aamukahvit ja lounaan. Voimme ottaa työpajaan mukaan 25 osallistujaa.

Kohderyhmä: ruoka- ja matkailuyritykset Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

 

Tilaisuuden järjestää Arctic Food Plus -hanke (EU:n maaseuturahoitus), jonka toteuttavat Oulun ammattikorkeakoulu, Oulun kulttuurisäätiö ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Rahoituksen on myöntänyt Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.

Arctic Food Plus -hankkeen tavoitteena on ruokamatkailun vetovoiman kehittäminen Pohjois-Pohjanmaalla ja Kainuussa.

Liittyvät aiheet