Ruokasektorin tutkimustiistaissa käsitellään tällä kertaa kuusenkerkän ja nokkosen laadunhallintaa arvoketjussa.
Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet.
Ti 7.3. kello 9-10
Susan Kunnas Luonnonvarakeskukselta aiheenaan “Kuusenkerkän ja nokkosen laadunhallinta arvoketjussa”. Esitys käsittelee yleisesti laadunhallintaa sekä erityisesti kuusenkerkkä- ja nokkosraaka-aineen erilaisten käsittelyvaiheiden vaikutuksia raaka-aineen ja tuotteen laatuun.
Teamsiin pääset Aitojamakuja.fi -sivujen linkin kautta.