Webinaari
06.02.2024 klo 09:00 - 10:00

Ruokasektorin tutkimustiistai-infot: Mikä estää meitä syömästä kestävästi?

Millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen?

Kevään ensimmäisessä tutkimustiistaissa Anu Seisto VTT:ltä vastaa kysymykseen ”Mikä estää meitä syömästä kestävästi?”.

Anu avaa esityksessään, millaisia kuluttajasegmenttejä Suomesta löytyy kestävään ruoan kuluttamiseen liittyen. Lisäksi tutustutaan tarkemmin siihen segmenttiin, jolla periaatteessa olisi kykyä ja mahdollisuus syödä kestävästi, mutta joka ei kuitenkaan sitä tee.

Tule siis linjoille 6.2. klo 9-10! Anun esityksen jälkeen on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Ilmoittaudu, niin saat etukäteen Teams-linkin sähköpostiisi.

Liittyvät aiheet