Webinaari
03.09.2024 klo 09:00 - 10:00

Ruokasektorin Tutkimustiistai: Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä

Tutkimustiistaissa esitellään tutkimuksen tuloksia REKO-toiminnan liiketaloudellisesta merkityksestä ja tuottajien kokemuksia REKO-yrittäjyydestä.

Syyskuun tutkimustiistaissa 3.9.2024 klo 9-10 Nina Grönqvist Helsingin yliopistosta esittelee maisterintutkielmaansa liittyviä tuloksia otsikolla ”Ruokayrittäjyys REKOssa – liiketaloudellisia ja muita merkityksiä”.

Nina Grönqvist on tutkinut REKOn liiketaloudellista merkitystä seuraamalla REKO-renkaiden ryhmissä tapahtunutta myyntiä joulukuu 2023 – huhtikuu 2024 välisenä aikana. Mukaan valittiin 59 REKO-rengasta eri puolilta Suomea. Lisäksi haastattelututkimuksella selvitettiin tuottajan kokemuksia ruokayrittäjyydestä REKOssa liittyen esimerkiksi motivaatiotekijöihin ja merkityksiin, joita REKO tuottajalle antaa. Tutkimus on osa Helsingin yliopiston Ruralia-instituutin Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohankkeen työtä.

Ilmoittautuneille lähetetään linkki Teamsiin edellisenä päivänä: https://www.lyyti.in/tutkimustiistai-0309

Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatio järjestää tutkimustiistai-infoja, joissa esitellään teemaan liittyviä ajankohtaisia tutkimuksia ja tuloksia. Tutkimustiistait järjestetään Teams-kokouksina ja niihin ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet!

Syksyn ajankohdat: 3.9., 1.10. ja 12.11.