Live-tapahtuma
06.03.-07.03.2025

Ruokayrittäjän talvipäivät / Vinterdagar för livsmedelsföretagare

Tervetuloa Ruokayrittäjän talvipäiville 2025 Pöytyälle Kaidanojan Kartanon ihaniin puitteisiin! Tekoälyyn, vastuullisuuteen, sivuvirtoihin ja tarjousosaamisen teemoihin keskittyvä erikoistapahtuma on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille kehittymishaluisille toimijoille. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi talvipäivät tarjoavat mahdollisuuden tavata muita ruoka- ja elintarvikealan toimijoita ja verkostoitua sekä keskittyä hienossa miljöössä oman toiminnan kehittämistyöhön.

Ruokayrittäjän talvipäivät järjestetään osana Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa, Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland (TuRVa) -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä varsinaissuomalaisten ruokasektoriyritysten uusiutumis- ja sopeutumiskykyä toimintaympäristön muutoksiin, tukea kestävän ruokasektorin kehittymistä sekä varmistaa ruokasektorin yritysten kilpailukyvyn säilymisen myös tulevaisuudessa.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.2.2025: https://link.webropolsurveys.com/S/9A415F34578D3119

Lisätietoja:

Laura Varjotie, 044 045 6403, laura.varjotie@pji.fi

 

OHJELMA

Torstai 6.3.2025

11-12 Lounas (omakustanteinen)

12.15-12.30 Tervetuloa!

12.30-14.00 Seminaariosuus: (Teko)älyä tuotantoon

Tekoälystä käytännön hyötyä ruokayrittäjälle: top-10 käyttötapausta
Pekka Abrahamsson
, professori, ohjelmistotekniikka, Tampereen yliopisto

Yrittäjätarina
Piia Helenius
, yrittäjä, Villa Apollo

Tekoäly asiakaspalvelun ja myynnin tehostajana
Sanja Heininen
, liiketoiminnan kehitysjohtaja, CSO, Aitomore Oy & Aito Fresh Oy

14.00-14.30 Kahvit

14.30-16.00 Seminaariosuus: Vastuullinen ruokaketju

Yrittäjätarina
Terhi Kinnari
, Kinnarin Tila

Yrittäjätarina
Roy Norro
, Norron Oy

Yrittäjätarina
Riitta Saloniemi
, Saloniemen Juustola

Yrittäjätarina
Eva Johansson, Matmalmen

16.00-17.00 Majoittuminen ja omaa aikaa

17.00 Illallinen (omakustanteinen)

 

Perjantai 7.3.2025

7.30-8.45 Aamupala (omakustanteinen)

8.45-11.00 Seminaariosuus: Sivuvirrat hyödyksi

Sivuvirroista tulevaisuuden tuotteiksi
Sari Mäkinen
, Luonnonvarakeskus

Kalan sivuvirtojen hyödyntäminen
Granger Simmons
, Ukipolis

Yrittäjätarina
Anni Heijari
, Meritalo

Rypsiöljyn puristuksen sivutuotteesta elintarvikkeeksi
Maria Soini
, Apetit

Seminaariosuus: Tarjousosaamisen kehittäminen

Miksi ja miten tarjoan julkiselle sektorille?
Riikka Leskinen
, Valonia

Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS)
Ari Heikkilä
, Kaarea

Tilaisuuden päätös

11.00 Lounas (omakustanteinen)

 

 

Låt dig inspireras, nätverka och lär dig nya saker! Vinterdagarna för livsmedelsföretagare ordnas som en del av projektet Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland (TuRVa), vars mål är att öka de finländska livsmedelsföretagens förmåga att förnya sig och anpassa sig till förändringar i verksamhetsmiljön, stödja utvecklingen av en hållbar livsmedelssektor och säkerställa livsmedelsföretagens konkurrenskraft även i framtiden.

Anmäl dig senast 25.2.2025: https://link.webropolsurveys.com/S/9A415F34578D3119

För mer information, kontakta Laura Varjotie, 044 045 6403, laura.varjotie@pji.fi

 

PROGRAM

Torsdag 6.3.2025

11-12 Lunch (på egen bekostnad)

12.15-12.30 Välkommen!

12.30-14.00 Seminariedel: (Artificiell) intelligens för produktion

Pekka Abrahamsson, professor, programvaruteknik, Tammerfors universitet

Piia Helenius, företagare, Villa Apollo

Sanja Heininen, affärsutvecklingsdirektör, CSO, Aitomore Oy & Aito Fresh Oy

14.00-14.30 Kaffe

14.30-16.00 Seminariedel: Ansvarsfull livsmedelskedja

Terhi Kinnari, Kinnarin tila

Roy Norro, Norron Oy

Riitta Saloniemi, Saloniemen Juustola

Eva Johansson, Matmalmen

16.00-17.00 Inkvartering och fritid

17.00 Middag (på egen bekostnad)

 

Fredag 7.3.2025

7.30-8.45 Frukost (på egen bekostnad)

8.45-11.00 Seminariedel: Utnyttjande av sidoflöden

Sari Mäkinen, Luonnonvarakeskus

Granger Simmons, Ukipolis

Anni Heijari, Meritalo

Maria Soini, Apetit

Seminariedel: Utveckling av budgivningskompetens

Riikka Leskinen, Valonia

Ari Heikkilä, Kaarea

Avslutning av evenemanget

11.00 Lunch (på egen bekostnad)