Tervetuloa Ruokayrittäjän talvipäiville 2025 Pöytyälle Kaidanojan Kartanon ihaniin puitteisiin! Tekoälyyn, vastuullisuuteen, sivuvirtoihin ja tarjousosaamisen teemoihin keskittyvä erikoistapahtuma on tarkoitettu kaikille ruoka- ja elintarvikealasta kiinnostuneille kehittymishaluisille toimijoille. Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi talvipäivät tarjoavat mahdollisuuden tavata muita ruoka- ja elintarvikealan toimijoita ja verkostoitua sekä keskittyä hienossa miljöössä oman toiminnan kehittämistyöhön.
Ruokayrittäjän talvipäivät järjestetään osana Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa, Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland (TuRVa) -hanketta, jonka tavoitteena on lisätä varsinaissuomalaisten ruokasektoriyritysten uusiutumis- ja sopeutumiskykyä toimintaympäristön muutoksiin, tukea kestävän ruokasektorin kehittymistä sekä varmistaa ruokasektorin yritysten kilpailukyvyn säilymisen myös tulevaisuudessa.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.2.2025: https://link.webropolsurveys.com/S/9A415F34578D3119
Lisätietoja:
Laura Varjotie, 044 045 6403, laura.varjotie@pji.fi
OHJELMA
Torstai 6.3.2025
11-12 Lounas (omakustanteinen)
12.15-12.30 Tervetuloa!
12.30-14.00 Seminaariosuus: (Teko)älyä tuotantoon
Tekoälystä käytännön hyötyä ruokayrittäjälle: top-10 käyttötapausta
Pekka Abrahamsson, professori, ohjelmistotekniikka, Tampereen yliopisto
Yrittäjätarina
Piia Helenius, yrittäjä, Villa Apollo
Tekoäly asiakaspalvelun ja myynnin tehostajana
Sanja Heininen, liiketoiminnan kehitysjohtaja, CSO, Aitomore Oy & Aito Fresh Oy
14.00-14.30 Kahvit
14.30-16.00 Seminaariosuus: Vastuullinen ruokaketju
Yrittäjätarina
Terhi Kinnari, Kinnarin Tila
Yrittäjätarina
Roy Norro, Norron Oy
Yrittäjätarina
Riitta Saloniemi, Saloniemen Juustola
Yrittäjätarina
Eva Johansson, Matmalmen
16.00-17.00 Majoittuminen ja omaa aikaa
17.00 Illallinen (omakustanteinen)
Perjantai 7.3.2025
7.30-8.45 Aamupala (omakustanteinen)
8.45-11.00 Seminaariosuus: Sivuvirrat hyödyksi
Sivuvirroista tulevaisuuden tuotteiksi
Sari Mäkinen, Luonnonvarakeskus
Kalan sivuvirtojen hyödyntäminen
Granger Simmons, Ukipolis
Yrittäjätarina
Anni Heijari, Meritalo
Rypsiöljyn puristuksen sivutuotteesta elintarvikkeeksi
Maria Soini, Apetit
Seminaariosuus: Tarjousosaamisen kehittäminen
Miksi ja miten tarjoan julkiselle sektorille?
Riikka Leskinen, Valonia
Dynaaminen hankintajärjestelmä (DPS)
Ari Heikkilä, Kaarea
Tilaisuuden päätös
11.00 Lounas (omakustanteinen)
—
Låt dig inspireras, nätverka och lär dig nya saker! Vinterdagarna för livsmedelsföretagare ordnas som en del av projektet Framtidens Matkedjor i Egentliga Finland (TuRVa), vars mål är att öka de finländska livsmedelsföretagens förmåga att förnya sig och anpassa sig till förändringar i verksamhetsmiljön, stödja utvecklingen av en hållbar livsmedelssektor och säkerställa livsmedelsföretagens konkurrenskraft även i framtiden.
Anmäl dig senast 25.2.2025: https://link.webropolsurveys.com/S/9A415F34578D3119
För mer information, kontakta Laura Varjotie, 044 045 6403, laura.varjotie@pji.fi
PROGRAM
Torsdag 6.3.2025
11-12 Lunch (på egen bekostnad)
12.15-12.30 Välkommen!
12.30-14.00 Seminariedel: (Artificiell) intelligens för produktion
Pekka Abrahamsson, professor, programvaruteknik, Tammerfors universitet
Piia Helenius, företagare, Villa Apollo
Sanja Heininen, affärsutvecklingsdirektör, CSO, Aitomore Oy & Aito Fresh Oy
14.00-14.30 Kaffe
14.30-16.00 Seminariedel: Ansvarsfull livsmedelskedja
Terhi Kinnari, Kinnarin tila
Roy Norro, Norron Oy
Riitta Saloniemi, Saloniemen Juustola
Eva Johansson, Matmalmen
16.00-17.00 Inkvartering och fritid
17.00 Middag (på egen bekostnad)
Fredag 7.3.2025
7.30-8.45 Frukost (på egen bekostnad)
8.45-11.00 Seminariedel: Utnyttjande av sidoflöden
Sari Mäkinen, Luonnonvarakeskus
Granger Simmons, Ukipolis
Anni Heijari, Meritalo
Maria Soini, Apetit
Seminariedel: Utveckling av budgivningskompetens
Riikka Leskinen, Valonia
Ari Heikkilä, Kaarea
Avslutning av evenemanget
11.00 Lunch (på egen bekostnad)