Live-tapahtuma
15.11.2022 klo 09:00 - 16:00

Smart Villages – Älykkäät kylät

Älykkäät kylät hyötyvät yhteistyöstä muiden yhteisöjen ja toimijoiden kanssa niin maaseudulla ja kaupungissa. Tule kuuntelemaan millaisia digitaalisia ja älykkäitä ratkaisuja on ympäri Eurooppaa maaseutualueilla otettu käyttöön ja millaisiin tarpeisiin esimerkiksi erilaisia digiratkaisuja tarvittaisiin

Älykkäät kylät ovat maaseutualueiden yhteisöjä, jotka käyttävät innovatiivisia ratkaisuja parantaakseen kestävyyttään paikallisten vahvuuksien ja mahdollisuuksien pohjalta.

Älykkäät kylät luottavat osallistavaan lähestymistapaan kehittääkseen ja toteuttaakseen strategiansa parantaakseen taloudellisia, sosiaalisia ja/tai ympäristöolojaan erityisesti mobilisoimalla digitaalisten teknologioiden tarjoamia ratkaisuja.

Älykkäät kylät hyötyvät yhteistyöstä muiden yhteisöjen ja toimijoiden kanssa niin maaseudulla ja kaupungissa. Tule kuuntelemaan millaisia digitaalisia ja älykkäitä ratkaisuja on ympäri Eurooppaa maaseutualueilla otettu käyttöön ja millaisiin tarpeisiin esimerkiksi erilaisia digiratkaisuja tarvittaisiin!

Lisätietoja:
www.maaseutu.fi/maaseutuverkosto/teemat/alykkaat-kylat