Webinaari
14.02.2023 klo 10:00 - 12:00

#Syötävänhyvääsäilörehua pellolta -webinaari 14.2.

Tule kuulemaan Perttu Virkajärven johdolla tuoreimmat tutkimustulokset säilörehun ravinnekierrosta ja sen merkityksestä säilörehun laadulle. ProAgrian Ville Alitalo jalkauttaa tutkimustiedon käytäntöön ja kertoo miten syötävän hyvää säilörehua tehdään pellolla.

Ohjelma: 

10.00 Avaus ja tervetuloa, Tiina Heikkinen, ProAgria Etelä-Suomi

Säilörehunurmen ravinnekierto ja sen merkitys, Perttu Virkajärvi, Luke

Keskustelua

Miten syötävän hyvää säilörehua tehdään pellolla? Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi

Miten lehmä hyötyy peltopanoksiin laitetuista euroista? 

Tiina Heikkinen ja Ville Alitalo, ProAgria Etelä-Suomi

Keskustelua

12.00 Webinaari päättyy

 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. 

ELINA II-hanke/#Syötävänhyväsäilörehu 2023 -kilpailu

Liittyvät aiheet

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›