Säilörehun laadun takaa viime kädessä onnistunut säilöntä,sillä se ylläpitää rehun ruokinnalisen arvon ja mahdollistaa parhaan syönnin. Lisäksi se on merkittävä rehukustannuksiin vaikuttava tekijä. Säilönnän epäonnistumista ei voi korvata. Säilönnän onnistumiseen on mahdollista vaikuttaa omilla valinnoilla.
Tervetuloa #Syötävänhyvääsäilörehua säilöttynä -webinaariin!
Ohjelma:
10.00: Avaus ja tervetuloa, Simo Karhula, ProAgria Etelä-Suomi
10.05: Mitä on onnistunut säilöntä, Jarkko Storberg ProAgria Länsi-Suomi
10.50 Tauko
10.55 Jarkon esitys jatkuu
11:30 Jos säilörehu ei olekaan hyvin säilynyttä, tilaesimerkki, Minna Loitokari ProAgria Etelä-Suomi
11:45 Keskustelua
12.00 Webinaari Päättyy
Webinaari on maksuton ja avoin kaikille.