Webinaari
14.03.2023 klo 10:00 - 12:00

#Syötävänhyvääsäilörehua säilöttynä -webinaari 14.3.

Säilörehun laadun takaa viime kädessä onnistunut säilöntä,sillä se ylläpitää rehun ruokinnalisen arvon ja mahdollistaa parhaan syönnin. Lisäksi se on merkittävä rehukustannuksiin vaikuttava tekijä. Säilönnän epäonnistumista ei voi korvata. Säilönnän onnistumiseen on mahdollista vaikuttaa omilla valinnoilla.

Tervetuloa #Syötävänhyvääsäilörehua säilöttynä -webinaariin!

Ohjelma:

10.00: Avaus ja tervetuloa, Simo Karhula, ProAgria Etelä-Suomi

10.05: Mitä on onnistunut säilöntä, Jarkko Storberg ProAgria Länsi-Suomi

10.50 Tauko

10.55 Jarkon esitys jatkuu

11:30  Jos säilörehu ei olekaan hyvin säilynyttä, tilaesimerkki, Minna Loitokari ProAgria Etelä-Suomi

11:45  Keskustelua  

12.00  Webinaari Päättyy 

 

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille. 

 

Liittyvät aiheet