Koulutus
10.11.2022 klo 12:00 - 16:00

Tapahtumamarkkinoinnin kansainvälistymisen ABC

Miten lisätä kansainvälistä markkinointia, mitä siinä tulisi ottaa huomioon, ja mistä saada apua? Miten tavoittaa myös alueella asuvat muuta kuin suomea äidinkielenään puhuvat? Tervetuloa kuulemaan parhaita käytäntöjä ja vinkkejä tapahtumamarkkinoinnin kansainvälistämiseen.

Tilaisuus on tarkoitettu isojen ja pienten kulttuuritapahtumien järjestäjille ja muille aiheesta kiinnostuneille ammattilaisille. Mieluiten näkisimme livenä, mutta osallistua voi myös etänä.
Puhujina Mia Lindberg ja Rikupekka Leinonen Oulun kaupungin monikulttuurikeskus Villa Victorista, Euroopan kulttuuripääkaupunki Aarhus 2017 organisaation viestintäpäällikkö Bent Sørensen, Idän Taiga ry:n hallituksen puheenjohtaja ja Kuhmon Kamarimusiikin toiminnanjohtaja Sari Rusanen sekä viestintätoimisto Vetter Communications Oy:n toimitusjohtaja Jutta Vetter.
OHJELMA
12.00 alkusanat
12.15 Mia Lindberg ja Rikupekka Leinonen, monikultturikeskus Villa Victor
12.45 Bent Sørensen, Euroopan kulttuuripääkaupunki Aarhus 2017 (in English)
13.15 Sari Rusanen, Idän Taiga ry (Wild Taiga)
14.15 kahvit
14.45 Jutta Vetter, Vetter Communications Oy
15.45 loppukeskustelu
Tilaisuus on osa EU:n maaseuturahaston rahoittamaa Pohjoinen kulttuurivirta -hanketta. Osarahoittajina ovat alueen kunnat Haapavesi, Ii, Oulainen, Oulu, Raahe ja Taivalkoski. Järjestäjä: Oulun kulttuuritapahtumayhdistys