Messut
31.10.2023 klo 10:00 - 12:00

Tarkan paikannuksen tulevaisuus

Location Innovation Hub järjestää osana Geoforum Summitia Tarkan paikannuksen tulevaisuus -seminaarin, jossa saat ensipuraisun aiheesta. Tule tutustumaan käytännön esimerkkeihin sekä juttelemaan tapahtuman jälkeen asiantuntijoidemme kanssa messualueelle. Ohjelmassa annetaan myös tietoa rahoituksen hankkimisesta liiketoiminnan kehittämiseksi esimerkiksi startup-vaiheen yrityksille. Tarkan paikannuksen seminaariin osallistuminen ja messuosastolla vierailu on maksutonta.

Tervetuloa seminaariin: Tarkka paikannus avaa uusia mahdollisuuksia maatalouteen

Globaalit satelliittipaikannusjärjestelmät ja muu teknologia ovat ottaneet valtavia harppauksia viime vuosien aikana, mikä tarkoittaa entistä tarkempaa paikannustietoa. Nyt on erinomainen hetki tarkastella, millaisia uusia näköaloja tarkka paikannus voi tarjota liiketoiminnan kehittämiseksi.

Tarkka paikannus on välttämätön työkalu modernissa maataloudessa. Tarkka paikannus auttaa lisäämään tehokkuutta ja vähentämään tuotannon ympäristövaikutuksia. Tarkan paikannuksen avulla voidaan suunnitella ajoreittejä ja istutusten sijoittelua pellolla, sadonkorjuuaikatauluja sekä maatilan logistiikkaa optimoidusti, mikä on erityisen tärkeää vaihtelevissa ilmasto-olosuhteissa.

 

Haluatko kuulla tarkan paikannuksen mahdollisuuksista lisää jo nyt? Ota yhteyttä Location Innovation Hubiin.

Location Innovation Hub on sijaintitiedon osaamiskeskus, jota Maanmittauslaitoksen Paikkatietokeskus koordinoi. Palvelemme eurooppalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä, start-upeja ja julkisen hallinnon organisaatioita, joilla on tarve testata ja hioa innovaatioita ja kehittää liiketoimintaansa sijaintitiedon avulla.