"Innovatiivinen Pasuritestaus Ammattikeittiöosaajille" tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua pasuriin – tähän vastuullisesti pyydettyyn, kotimaiseen kalaan – ja sen käyttöön suurkeittiöympäristössä. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja ja ennen kaikkea maistetaan sekä testataan pasurista kehitettyjä tuoteideoita ja reseptejä.
Tervetuloa tutustumaan pasurin mahdollisuuksiin ammattikeittiöissä!
Pasuri-hanke järjestää innostavan ja käytännönläheisen tilaisuuden keskiviikkona 4.6. klo 13–15 Isosäkylän koululla (Rantatie 363, 27800 Säkylä).
”Innovatiivinen Pasuritestaus Ammattikeittiöosaajille” tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua pasuriin – tähän vastuullisesti pyydettyyn, kotimaiseen kalaan – ja sen käyttöön suurkeittiöympäristössä. Tilaisuudessa kuullaan asiantuntijapuheenvuoroja ja ennen kaikkea maistetaan sekä testataan pasurista kehitettyjä tuoteideoita ja reseptejä.
Kenelle? Tilaisuus on suunnattu erityisesti ammattikeittiöiden henkilökunnalle, ruokapalvelupäälliköille ja julkisen sektorin ruokapalveluiden kehittäjille, mutta tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.
Miksi osallistua? Saat tuoretta tietoa, testattuja reseptejä ja uusia ideoita kalan käyttöön – vastuullisesti, kotimaisesti ja herkullisesti.
Vapaa pääsy, mutta paikkoja on rajoitetusti – ilmoittaudu ajoissa!
Tule maistamaan tulevaisuuden kalaratkaisuja!
Lisätiedot: Anna Kari, anna.kari@maajakotitalousnaiset.fi, p. 050 555 8440