Webinaari
15.03.2023 klo 12:00 - 14:00

Tietomaa uudistaa -hankkeen loppuwebinaari

TIETOMAA UUDISTAA -hankkeen* monitieteisessä ja monimenetelmäisessä tutkimuksessa tarkasteltiin millaisilla kehittämis- ja ohjaustoimenpiteillä vaikuttavimmin edistetään maaseutuyritysten kytkeytymistä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiovirtoihin. Tutkimustulokset ovat nyt valmistuneet. Tuloksista tuotettiin myös politiikkasuosituksia maaseudun tietointensiivisen liiketoiminnan edistämiseksi.

TIETOMAA UUDISTAA -hankkeen* monitieteisessä ja monimenetelmäisessä tutkimuksessa tarkasteltiin millaisilla kehittämis- ja ohjaustoimenpiteillä vaikuttavimmin edistetään maaseutuyritysten kytkeytymistä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiovirtoihin.

Tutkimustulokset ovat nyt valmistuneet. Tuloksista tuotettiin myös politiikkasuosituksia maaseudun tietointensiivisen liiketoiminnan edistämiseksi.

Hanke on päättymässä maaliskuun lopussa ja kutsumme Teidät  kuuntelemaan ja keskustelemaan millaista maaseudun tietotalous  Suomessa on ja miten sitä voidaan kehittää.
Maksuton webinaari järjestetään Teamsissa 15.3.2023 klo 12-14  ja on avoin kaikille kiinnostuneille.

Webinaarin sisältö:

Mitä ja miten tutkittiin?

Millaisena maaseudun tietotalous näyttäytyy Suomessa?

Mitkä ovat keskeisiä teemoja ja näkökulmia maaseudun tietotalouden kehittämisessä?

Politiikkasuositusten esittely

Yhteistä keskustelua

Ilmoittaudu mukaan pe 10.3 mennessä, lähetämme linkin kalenterikutsuna ma 13.3.

Ilmoittautumislinkki löytyy tapahtuman sivuilta: https://www.xamk.fi/tapahtumat/webinaari-maaseudun-tietotaloudesta/

Tervetuloa!

*Älykkään ja kestävän tietointensiivisen talouden ohjaaminen Suomen maaseutualueilla, TIETOMAA UUDISTAA -hanke on rahoitettu Maaseutupolitiikan neuvoston asettaman hankeryhmän esityksestä Makeran valtakunnallisiin maaseudun tutkimus- ja kehittämishankkeisiin suunnatuista varoista