Miltä näyttää tulevaisuuden ilmastoviisas elintarviketuotanto Pohjois-Suomessa ja -Ruotsissa? Kuinka elintarvikeyrittäjät voivat hyötyä uusista ideoista ja parantaa toimintansa tuottavuutta? Tervetuloa ClimateFood-webinaariin 15.2.2024! Tapahtumaan tuo terveiset mm. suoraan Euroopan parlamentista MEP Elsi Katainen!
Miltä näyttää tulevaisuuden ilmastoviisas elintarviketuotanto Pohjois-Ruotsissa ja -Suomessa? Kuinka elintarvikeyrittäjät voivat hyötyä uusista ideoista ja parantaa toimintansa tuottavuutta? Millaisia mahdollisuuksia rajat ylittävä yhteistyö tarjoaa lähiruoan tuottajille?
Tervetuloa webinaariin elintarvikealan ilmastoviisaista käytänteistä to 15.2. klo 13-15!
Webinaarin kielenä on englanti. Tulkkaamme tarvittaessa – tule rohkeasti mukaan!
Ohjelma:
- Climate-Smart Food via Cross-Border Cooperation. Marja Malmi, Project manager, ClimateFood project
- How is food connected to green transition? Elsi Katainen, Member of European Parliament
- Developing sustainable food production in Gällivare. Laura Redmond, Sustainability and innovation manager, Arctic Food Arena
- What climate-smartness means for small-scale businesses? Anna-Riikka Lavia, Entrepreneur, Arctic Ice Cream Factory
- Concluding words, questions and discussion
Webinaari järjestetään Teams-etäyhteyden kautta. Voit osallistua tilaisuuteen joko kotikoneeltasi tai tulla paikan päälle kokoontumispaikkoihimme Rovaniemelle tai Luulajaan.
Tapahtuma on kaikille osallistujille maksuton.
Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan paikan päälle tai etäyhteydellä tästä