18.03.2025 klo 09:00 - 12:00

Tulevaisuus haltuun elintarvikealalla

Elintarvikealan toimija - varaudu vastuullisuusvaatimusten tuomiin myllerryksiin ja mahdollisuuksiin! Tule kurkkaamaan mitä tulevaisuus on tuomassa.

Elintarvikealan toimija – varaudu vastuullisuusvaatimusten tuomiin myllerryksiin ja mahdollisuuksiin!

Haluatko oppia ennakoimaan ja arvioimaan liiketoimintaympäristössä vaikuttavia muutostekijöitä? Haluatko oppia huomaamaan vastuullisuuden kilpailuetuja ja välttämään virhearvioita?

Tule mukaan maksuttomaan ennakointityöpajaan ti 18.3.2025 klo 9.00–12.00 ja varmista, että yrityksesi on askeleen edellä!

Miksi osallistua?

  • Opit arvioimaan liiketoimintaympäristössä vaikuttavia muutostekijöitä kattavasti.
  • Ennakoiva lähestymistapa liiketoiminnan kehittämisessä auttaa tekemään parempia päätöksiä kaikilla liiketoiminnan alueilla.
  • Ennakointi vähentää virhearvioita, auttaa huomaamaan kilpailuetuja ja parantaa yrityksesi muutoskyvykkyyttä.

Kenelle? Kaikille elintarvikealan toimijoille.

Fasilitaattorina toimii Satu Vainio, joka on kokenut yritysten kilpailukyvyn sparraaja, ja jolla on pitkä kokemus elintarvikealan yritysten tukemisesta.

Ilmoittaudu nyt! https://tapahtuma.oamk.fi/tulevaisuushaltuun

 

Työpajan tarjoavat Tietoon perustuvan innovaation alustat (TIA) -hanke (BusinessOulu 2022-2025) ja VALUE – Vastuullisuutta liiketoimintaan ja arvoketjuihin -hanke (BusinessOulu ja Oulun ammattikorkeakoulu 2024-2027). Molemmat hankkeet ovat Euroopan Unionin osarahoittamia.