Koulutus
18.02.2025 klo 09:00 - 15:00

Itäsuomalaisessa ruokapöydässä -tarinatyöpaja Etelä-Savo

Työpajassa tunnistetaan ruokakulttuurista nousevia tarinoita omassa yrityksessä ja ideoidaan yhdessä, miten näitä tarinoita voi käyttää omissa tuotteissa ja liiketoiminnassa.

Tarinatyöpajassa tulevat tutuksi savolainen ruokakulttuuri, ruokaan liittyvät tarinat ja se, miten tarinoita voi hyödyntää entistä paremmin tuotteistamisessa.

Etsitään yhdessä paikallisia ja yrityskohtaisia ruokatarinoita.

Ideoidaan, miten ruokatarinoita voisi hyödyntää omassa ravintola-, matkailu- ja elintarvikealan yritystoiminnassa ja tuotteistamisessa.

Työpajan ohjaa yritysasiantuntija Johanna Rinnekari, ProAgria Itä-Suomi

Tervetuloa tarinallistamaan, oppimaan ja verkostoitumaan!