Webinaari
17.09.2024 klo 10:00 - 13:00

Tuohta tarinoista -webinaari

Tarvitsetko apua tuotteistamiseen? Tervetuloa inspiroitumaan tarinallistamisen mahdollisuuksista ruokakulttuurin tuotteistamisessa!

Tuohta tarinoista -webinaari aloittaa matkailu-, ravintola ja maaseutuyrittäjille suunnatun valmennussarjan, jossa autamme tarinallistamaan ruokaan ja ruokakulttuuriin liittyviä tuotteita tai palveluita.

Tarinallistaminen on palvelumuotoilua asiakaskokemuksesta käsin. Tarinallistamalla voidaan vahvistaa tuotteen tai palvelun elämyksellisyyttä. Liiketoiminnassa tarinallistaminen on strategista palvelun rakentamista.

Webinaarissa saat asiantuntijan tietoiskun tarinallistamisesta liiketoiminnassa, työkalupohjan tuotteistamisen tueksi sekä kuulet yrittäjäkollegan kokemuksia menetelmän käytöstä. Pääset kertomaan hankkeen työryhmälle yrityksesi toiveista ja tarpeista tarinallistamisen parissa, jotta tulevat tilaisuutemme vastaavat niihin.

Asiantuntijana on KTM, Tekniikan tohtori Minna Komulainen/ Studia Consulting. Hän on Visit Finland Akatemian valmentaja ja tietokirjailija. Minnan avainosaamista on mm. matkailun ja maaseudun kehittäminen, strateginen suunnittelu, kulttuurin tuotteistaminen ja palvelumuotoilu. Hän on kirjoittanut mm. suositun Maiseman tarina -oppaan Sitralle sekä Menesty digimarkkinoinnilla 2.0 -kirjan.

Tilaisuus on maksuton ja kaikille avoin. Katso lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet sivun oikean laidan linkistä.

 

Tuohta tarinoista -hankkeessa nostamme Saimaan alueen ruokakulttuurin esille. Autamme Etelä-Savon ja Pohjois-Karjalan matkailu-, ravintola- ja maaseutuyrityksiä tarinallistamaan tuotteitaan ja/tai luomaan uusia, alueen rikkaasta ruokakulttuurista nousevia, tarinallistettuja matkailupalvelutuotteita. Hankkeessa myös innostumme lasten ja nuorten kanssa ruokakulttuurista ja kestävästä ruokajärjestelmästä.

Tuohta tarinoista -hanketta rahoittaa Etelä-Savon ELY-keskus EU:n maaseuturahastosta. Hanketta toteuttaa Xamk yhdessä ProAgria Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten kanssa 1.5.2024-31.3.2026.