Webinaari
07.02.2024 klo 10:00 - 11:30

Turvallinen ja terveellinen työympäristö maatiloilla

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan riskeihin varautumisesta, työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista maatiloilla. Miten varautumista riskeihin voi edistää, onko olemassa käytännön työkaluja toimijoille, miten parannetaan työturvallisuutta ja työhyvinvointia maatiloilla? Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan riskeihin varautumisesta, työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista maatiloilla. Miten varautumista riskeihin voi edistää, onko olemassa käytännön työkaluja toimijoille, miten parannetaan työturvallisuutta ja työhyvinvointia maatiloilla?
Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.
aika: keskiviikko 7.2.2024 klo 10–11.30
paikka: etänä Teamsilla, Liity kokoukseen napsauttamalla tästä 
Ohjelma
10.00 Tervetuloa, Karoliina Rimhanen, Luke
10.05 Riskit ja varautuminen, Jarkko Leppälä, Luke
10.30 Työturvallisuus maataloudessa, Päivi Sarmala, Työturvallisuuskeskus
10.55 Miten huolehtia jaksamisesta ja työhyvinvoinnista maatilalla? Marja Kallioniemi, Luke
11.20 Keskustelua
Ilmoittautuminen: viimeistään 5.2.2024.
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki myös sähköpostilla ja jälkikäteen linkki materiaaleihin. Myös ilmoittautumatta voi osallistua.
Osallistuminen: Webinaariin voi liittyä nettiselaimen kautta (suositus: Chrome), Teams-sovellusta ei tarvita tilaisuuden seuraamiseen. Teams-linkistä avautuvasta sivusta valitse ”Continue on this browser/Jatka tällä selaimella”.
Webinaarin järjestää Luonnonvarakeskuksen Ilmastoviisas ja muutosjoustava ruokajärjestelmä pellolta kuluttajalle (MURU)-hanke.