Koulutus
23.03.2022 klo 18:00 - 19:00

Tutustu Kylämme.fi-kyläsuunnittelusivustoon

Tervetuloa tutustumaan Kylämme.fi-palveluun! Kylämme.fi on suomalaisille kyläyhteisöille ja vastaaville yleishyödyllisille toimijoille tarkoitettu maksuton kyläsuunnittelu- ja julkaisutyökalu verkossa. Palvelussa on alustat kyläsuunnitelmalle ja kylän turvallisuussuunnitelmalle. Kylän Kylämme.fi-sivusta voi jopa tehdä kylän kotisivun, jos sellaista ei ole. Palvelu on toistaiseksi saatavilla vain suomeksi.

Maksuton, kaikille avoin webinaari on tarkoitettu niille kylille ja kyläkehittäjille, joille kyläsuunnitelma ja/tai kyläturvallisuussuunnitelma ovat tekeillä tai suunnitelmissa.

Liity mukaan osoitteessa https://bit.ly/3AEcSCJ

Palvelua esittelevät Keski-Suomen Kylät ry:stä kyläasiamies Reena Laukkanen-Abbey ja Auttavat kylät -hankkeesta projektipäällikkö Outi Raatikainen, Keski-Suomen Sydänpiiri ry.

Webinaarissa

  • näytämme, miten sivusto voi toimia kylän kotisivuna ja tiedotuskanavana
  • näytämme, miten kyläsuunnitelma ja kyläturvallisuussuunnitelma tehdään sivustolla ja miten suunnitelmat julkaistaan käyttöön
  • vastaamme kysymyksiin kyläsuunnittelusta, kyläturvallisuussuunnittelusta ja Kylämme.fi-palvelusta.

    Kylämme.fi-palvelun omistaa Suomen Kylät ry. Se on toteutettu kahdella keskisuomalaisella EU:n maaseuturahoituksella rahoitetulla hankkeella ja K-S Kylät ry:n rahoituksella.

Liittyvät aiheet