27.04.2023 klo 09:00 - 11:00

Uudenmaan maaseudun kestävän kehityksen verkosto – teematapaaminen

Uudenmaan maaseudun kestävän kehityksen verkosto – teematapaaminen: vesien suojelu ja luonnon monimuotoisuus, to 27.4.2023 klo 9–11, Teamsin välityksellä.

Lopullinen lainsäädäntö maaseuturahoituksen kaudelle 2023–2027 on nyt valmistunut ja varsinaiset haut aukeavat näillä näkymin toukokuussa.  Järjestämme 27.4. Uudenmaan maaseudun kestävän kehityksen verkoston tapaamisen vesien suojelun ja luonnon monimuotoisuuden teemoista. Tapaamisessa kerrotaan kestävän kehityksen edistämiseen parhaiten soveltuvista rahoitusmuodoista, nostetaan esiin viime kauden onnistuneita kestävän kehityksen hankkeita sekä keskustellaan ja verkostoidutaan.

Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä. Infotillfället är finskspråkigt med möjlighet att diskutera och ställa frågor också på svenska.

Ohjelma

  • Ajankohtaista maaseuturahoituksesta Uudellamaalla, Uudenmaan ELY-keskus
  • Ympäristöinvestoinnit maaseuturahoituksessa, Uudenmaan ELY-keskus
  • Uudenmaan vesienhoidon toimenpideohjelmaa 2022–2027 ja ELY-keskuksen muut tuet ympäristöinvestoinneille, Uudenmaan ELY-keskus
  • Keskustelua ja kysymyksiä, ajankohtaista hankesuunnittelusta, kentän kuulumisia

Tilaisuuden osallistumislinkki:   Liity kokoukseen napsauttamalla tästä

Lämpimästi tervetuloa linjoille!

Ystävällisin terveisin,

Uudenmaan ELY-keskuksen maaseuturahoituksen asiantuntijat

Verkoston taustaa:

Uudellemaalle perustettiin 2022 maaseudun kestävän kehityksen verkosto ja sen vetäjänä toimii Uudenmaan ELY-keskus. Verkoston kokoontui viime vuonna kahdesti ja lisäksi järjestettiin kolme erilaista teematapaamista.  Verkostossa on monipuolinen osallistujajoukko edustaen mm.  ammattikorkeakouluja, yhdistyksiä, neuvontajärjestöjä, Leader-ryhmiä, Uudenmaan liittoa ja muita maaseudun kestävästä kehityksestä kiinnostuneita tahoja ja henkilöitä.