Live-tapahtuma
03.04.2024 klo 17:00 - 21:00

Uudenmaan viljelijätuki-infot 2024: Liljendal

Tervetuloa ilmoittautumaan Uudenmaan viljelijätuki-infoihin 2024!

Uudenmaan ELY-keskus, Uudenmaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueet, MTK-Uusimaa ja SLC Nyland järjestävät kuuden tilaisuuden viljelijätuki-infokierroksen maalis-huhtikuussa.

Infoista neljä on suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, jonka tarjoavat tuottajajärjestöt MTK-Uusimaa ja SLC Nyland.

Läsnäolotilaisuuksien lisäksi järjestetään kaksi webinaaria etänä (yksi suomeksi ja yksi ruotsiksi) koulutuskierroksen lopuksi. Webinaarit tallennetaan, joten niistä voi kerrata koulutussisältöjä jälkikäteen.

Koulutuksissa keskitytään viljelijätukiehtojen muutoksiin vuodelle 2024 sekä käydään läpi asioita, jotka ovat osoittautuneet haastaviksi.

Tervetuloa ilmoittautumaan suomenkieliseen viljelijätuki-infoon Liljendaliin 3.4.2024 klo 17-21. Tilaisuus pidetään Liljendalin seurantalolla (Liljendalgården), osoite: Kartanontie 16, 07880 Liljendal. Kahvitarjoilu klo 17 alkaen ja ohjelma alkaa klo 17.30. Tilaisuutta ei tallenneta. Esitysten välissä on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Ohjelma

Tervetuloa tilaisuuteen / Uudenmaan kuntien maaseutuhallinnot
Tuottajajärjestön puheenvuoro / MTK
Peltotuet 2024, viljelykierto / Uudenmaan kuntien maaseutuhallinnot
Ympäristösopimukset, luomusitoumukset, Neuvo / Uudenmaan ELY-keskus
Vipu-mobiilin käyttökokemuksia ja tuloksia vuodelta 2023 / Uudenmaan ELY-keskus

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/70439D84D6B86BE0

Koulutuskierroksen materiaalit julkaistaan Maaseutu.fi / Uusimaa -aluesivulla: https://maaseutu.fi/alueet/uusimaa/koulutusmateriaalit/viljelijalle/

Luomuinfot järjestetään erikseen ja niiden päivämäärät tulevat löytymään pian samalta maaseutu.fi -verkkosivulta. Tervetuloa ilmoittautumaan koulutuksiin sekä samalla tapaamaan muita viljelijöitä!

Kaikki koulutuskierroksen tilaisuudet:

Ilmoittautuminen läsnäolotilaisuuksiin päättyy 7 vrk ennen tilaisuutta.

Liittyvät aiheet