Live-tapahtuma
09.04.2024 klo 17:00 - 21:00

Uudenmaan viljelijätuki-infot 2024: Mäntsälä (iltatilaisuus)

Tervetuloa ilmoittautumaan Uudenmaan viljelijätuki-infoihin 2024!

Uudenmaan ELY-keskus, Uudenmaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueet, MTK-Uusimaa ja SLC Nyland järjestävät kuuden tilaisuuden viljelijätuki-infokierroksen maalis-huhtikuussa.

Infoista neljä on suomenkielistä ja kaksi ruotsinkielistä. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu, jonka tarjoavat tuottajajärjestöt MTK-Uusimaa ja SLC Nyland.

Läsnäolotilaisuuksien lisäksi järjestetään kaksi webinaaria etänä (yksi suomeksi ja yksi ruotsiksi) koulutuskierroksen lopuksi. Webinaarit tallennetaan, joten niistä voi kerrata koulutussisältöjä jälkikäteen.

Koulutuksissa keskitytään viljelijätukiehtojen muutoksiin vuodelle 2024 sekä käydään läpi asioita, jotka ovat osoittautuneet haastaviksi.

Tervetuloa ilmoittautumaan viljelijätuki-infoon Mäntsälään ti 9.4.2024 klo 17-21 (iltatilaisuus). Tilaisuus pidetään Mäntsälän kunnantalolla, osoite: Heikinkuja 4, 04600 Mäntsälä. Kahvitarjoilu ennen tilaisuutta klo 17 alkaen, ohjelma alkaa klo 17.30. Tilaisuutta ei tallenneta. Esitysten välissä on aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Ohjelma

• Tervetuloa tilaisuuteen / Uudenmaan kuntien maaseutuhallinnot
• Tuottajajärjestön puheenvuoro / MTK
• Peltotuet 2024, viljelykierto / Uudenmaan kuntien maaseutuhallinnot
• Ympäristösopimukset, luomusitoumukset, Neuvo / Uudenmaan ELY-keskus
• Vipu-mobiilin käyttökokemuksia ja tuloksia vuodelta 2023 / Uudenmaan ELY-keskus

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/250CAF06F43AAF33

Koulutuskierroksen materiaalit julkaistaan Maaseutu.fi / Uusimaa -aluesivulla: https://maaseutu.fi/alueet/uusimaa/koulutusmateriaalit/viljelijalle/

Luomuinfot järjestetään erikseen ja niiden päivämäärät tulevat löytymään pian samalta maaseutu.fi -verkkosivulta. Tervetuloa ilmoittautumaan koulutuksiin sekä samalla tapaamaan muita viljelijöitä!

Kaikki koulutuskierroksen tilaisuudet:

Ilmoittautuminen läsnäolotilaisuuksiin päättyy 7 vrk ennen tilaisuutta.

Liittyvät aiheet