Likis-lähiruokatapahtuman yhteydessä pidettävä ruoka-alan ammattilaisten kohtaaminen järjestetään jälleen. Tule kuulemaan puheenvuoroja kuluttajien ja tuottajien ajatuksista koskien ruuan vastuullisuutta ja siitä viestimistä nyt ja tulevaisuudessa. Selvitetään yhdessä vastuullisuudesta viestimisen pullonkauloja ja etsitään niihin ratkaisuja!
Ohjelma
12.00 Kahvitarjoilu
12.15 – 12.25 Tervetuloa
12.25 – 13.30 Taustapuheenvuorot
Kuluttajien näkökulmia vastuullisuuteen ruoan kulutuksessa, Professori, FT Mari Niva (Helsingin yliopisto)
Maatalousyrittäjien näkemykset ilmasto- ja ympäristöasioista, Erikoistutkija, MMT Terhi Latvala (Luonnonvarakeskus)
13.30 – 13.50 Yrittäjän kommenttipuheenvuoro ja keskustelu
Puhuja varmistuu myöhemmin.
13.50 – 14.10 Tauko, kahvia ja keskustelua
14.10 – 15.30 Työpaja, tulosten koonti ja kommentointi
Teemana vastuullisuustiedon kulku ruokaketjussa – pullonkauloja ja ratkaisuja niihin.
15.30 – 16.00 Hankkeiden kapulanvaihto ja loppusanat
Ruokaketju näkyväksi päättyy, Feeling Good jatkaa – oppeja ja evästyksiä.
Ohjelma tarkentuu. Lähetämme ilmoittautuneille lopullisen ohjelman ja saapumisohjeet lähempänä tapahtumaa. Ilmoittauduthan 15.9.2024 klo 23.59 mennessä.
Vastuullista ruokaa, vastuullista viestintää -tapahtuman järjestää Ruokaketju näkyväksi -hanke, jota rahoittaa Euroopan maaseuturahasto/Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus.