Webinaari
20.03.2023 klo 13:00 - 16:00

Vastuullisuus elintarvikealalla -hanketreffit

Vastuullisuus puhuttaa tänä päivänä paljon. Ruoka-alan hanketreffeillä parin alustuksen lisäksi on mahdollisuus kertoa, millaisia toimia on käynnissä vastuullisuuteen liittyen.

Valtakunnallinen Lähiruokaa, luomua ja luonnontuotteita – Ruokasektorin koordinaatiohanke järjestää vastuullisuuteen liittyvän hanketreffitilaisuuden 20.3. klo 13-16. Tilaisuus on tarkoitettu ruoka-alan yrittäjille, hanketoteuttajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Tilaisuuden aloittaa tutkimusjohtajana Oulun yliopiston Kerttu Saalasti Instituutin Mikroyrittäjyyskeskus MicroENTREllä toimiva Anna-Mari Simunaniemi puheenvuorollaan “Vastuullisuus mikroyrittäjän näkökulmasta – Mikä kiinnostaa, mikä epäilyttää, miten vastuullisuutta toteutetaan pienissä yrityksissä käytännössä?”.

Lisäksi kuullaan puheenvuoro otsikolla “Kuinka käytännössä toteuttaa missiota: “To Be Not So Fucked Up” Silmusalaatin kehittäjältä, yrittäjä Samuli Laurikaiselta, joka pureutuu oman yrityksensä näkökulmasta vastuullisuuteen ja sen toteuttamiseen.

Puheenvuorojen jälkeen on vastuullisuuteen liittyvillä hankkeilla mahdollisuus esittäytyä ja jakaa hyviä käytäntöjä ja samalla verkostoitua.

Ilmoittaudu 13.3. mennessä: Ilmoittautumislomake

Huom! Erityisesti hanketta esittelevät, ilmoittautuminen ajoissa on tärkeää.

Hanketoteuttaja! Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään halukkuutta esitellä omaa hanketta. Jotta ehdimme kuulla mahdollisimman monesta hankkeesta, niin ohjeet esitykselle on, että kerro kolme keskeistä tulosta ja keskeiset tarpeet tulevaan. Tarkempi ohjeistus tulee sähköpostilla viimeistään 15.3.

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ajankohtaisesta aiheesta!