Tule kartoittamaan yrityksesi vastuullisuustyön nykytilaa ja kuulemaan yritysvastuusta ja kestävyysraportoinnin asettamista mahdollisuuksista ja velvotteista.
Ajankohta: to 20.2.2025 klo 12.30-16
Paikka: Kuopion Klubi, Kuninkaankatu 10, Kuopio
Kenelle: Pohjoissavolaiset ruokaketjun yritykset aina alkutuottajista, jatkojalostajiin ja ammattikeittiöihin ja tukkuihin saakka.
Iltapäivän tavoite on vahvistaa yritysten myönteistä suhtautumista vastuullisuustoimintoihin sekä avata ruokaketjussa toimiville yrityksille vastuullisuuteen liittyvien toimintojen merkitys oman toiminnan kehittämisen näkökulmasta. Työpajan jälkeen yrityksillä on:
- ymmärrys yritysvastuuseen ja vastuullisuusraportointiin kohdistuvat vaatimuksista sekä odotuksista
- ymmärrys oman toiminnan kehittämisestä vastuullisemmaksi
- ymmärrys, mitä hyötyä vastuullisemmasta toiminnasta on taloudellisesta näkökulmasta
- ymmärrys, mikä merkitys vastuullisemmalla toiminnalla on yhteiskunnallisesti ja ympäristön näkökulmasta
- on konkreettinen malli vastuullisuusraportoinnista
Ohjelma:
- klo 12.30 Tervetulokahvit ja Kuopion Klubin esittely
- klo 13 osallistujien esittäytyminen
- klo 13.15 – 14.00 Helposti alkuun oman yrityksen vastuullisuustyössä, Niina Suuronen, yritysvastuun ammattilainen, Responsia Oy
keskustelua - klo 14.15 -15.30 Nykytilan kartoitus
- klo 15.30 Yhteenveto
- klo 16 tilaisuus päättyy
Ilmoittaudu mukaan: https://link.webropolsurveys.com/EP/C7975E0AAF38AD38
Lähituotteilla makua lautaselle -hankkeessa tuetaan koko pohjoissavolaisen ruokaketjun verkostoitumista, uusia ruokainnovaatioita, tapahtumia, vetovoimaa ja saavutettavuutta. Hanke on saanut EU:n maaseuturahoitusta ja sitä toteuttavat Savonia-ammattikorkeakoulu, Savon ammattiopisto, Palvelualan Opisto Kuopio ja Itä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset/ProAgria Itä-Suomi.
Lisätietoja:
Anu Arolaakso, Savon ammattiopisto, puh. 044 785 4048, anu.arolaakso@sakky.fi