Webinaari
26.09.2023 klo 09:00 - 11:00

Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit, Osa 2: Vihannesten tukku- ja vähittäiskauppa sekä erilaiset viljelijäyhteistyön mallit ja sopimukset

Tässä infossa kuulet esityksiä vihannesketjun eri toimijoilta. Millainen on markkinan ja kaupan rooli? Millaisia malleja ja sopimuksia viljelijäyhteistyössä on? Mitä vaatimuksia yhteistyöhön ja markkinoille pääsemiseen on? Mukana puhumassa useita eri yrityksiä. Lisäksi pääsemme kuulemaan Suomen suurimman avomaankasvisten viljelyttäjän Apetitin toiminnasta.

Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit Osa 2: Vihannesten tukku- ja vähittäiskauppa sekä erilaiset viljelijäyhteistyön mallit ja sopimukset

Aika                               26.9.2023 klo 9–11

Paikka                           Teams

Ilmoittautuminen     https://bit.ly/Osa2          

Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit.

Tässä infossa kuulet esityksiä vihannesketjun eri toimijoilta. Millainen on markkinan ja kaupan rooli? Millaisia malleja ja sopimuksia viljelijäyhteistyössä on? Mitä vaatimuksia yhteistyöhön ja markkinoille pääsemiseen on? Mukana puhumassa useita eri yrityksiä.  Lisäksi pääsemme kuulemaan Suomen suurimman avomaankasvisten viljelyttäjän Apetitin toiminnasta.    

OHJELMA                  

Tilaisuuden avaus

Tuoreverkko Oy, toimitusjohtaja Marjut Soininen

Jaakkolan elintarviketukku Oy, kehitysjohtaja Niina Jaakkola

K-Citymarket Pilkko, kauppias Juha Kupiainen

Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO, kenttäpäällikkö Timo Tuomela

Apetit Ruoka Oy, viljelypäällikkö Gunta Cirule

Kysymyksiä ja keskustelua

 

Lisätiedot:
Tanja Lamminsalo, projektiasiantuntija, Riveria
050 302 7446, tanja.lamminsalo@riveria.fi

Tilaisuus on osa Vihanneksista Voimaa Viljelyyn -hankkeen tapahtumasarjaa, jossa järjestetään vuoden 2023 aikana tiedonsiirtotilaisuuksia vihannesviljelystä kiinnostuneille. Hanketta koordinoi Riveria, ja se toteutetaan yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen sekä ProAgria Itä-Suomen kanssa. Hanketta rahoittaa Pohjois-Karjalan Ely-keskus / Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 sekä Pohjois-Karjalan maaseutupalvelut, Liperin kunta.

Hankkeen verkkosivut: www.vihannestieto.fi

Liittyvät aiheet