Tässä infossa kuulet esityksiä vihannesketjun eri toimijoilta. Millainen on markkinan ja kaupan rooli? Millaisia malleja ja sopimuksia viljelijäyhteistyössä on? Mitä vaatimuksia yhteistyöhön ja markkinoille pääsemiseen on? Mukana puhumassa useita eri yrityksiä. Lisäksi pääsemme kuulemaan Suomen suurimman avomaankasvisten viljelyttäjän Apetitin toiminnasta.
Vihannesten markkina, kauppa ja yhteistyömallit Osa 2: Vihannesten tukku- ja vähittäiskauppa sekä erilaiset viljelijäyhteistyön mallit ja sopimukset
Aika 26.9.2023 klo 9–11
Paikka Teams
Ilmoittautuminen https://bit.ly/Osa2
Hyödynnä vihannesalan tietopaketin toinen osa markkina, kauppa ja yhteistyömallit.
Tässä infossa kuulet esityksiä vihannesketjun eri toimijoilta. Millainen on markkinan ja kaupan rooli? Millaisia malleja ja sopimuksia viljelijäyhteistyössä on? Mitä vaatimuksia yhteistyöhön ja markkinoille pääsemiseen on? Mukana puhumassa useita eri yrityksiä. Lisäksi pääsemme kuulemaan Suomen suurimman avomaankasvisten viljelyttäjän Apetitin toiminnasta.
OHJELMA
Tilaisuuden avaus
Tuoreverkko Oy, toimitusjohtaja Marjut Soininen
Jaakkolan elintarviketukku Oy, kehitysjohtaja Niina Jaakkola
K-Citymarket Pilkko, kauppias Juha Kupiainen
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa PKO, kenttäpäällikkö Timo Tuomela
Apetit Ruoka Oy, viljelypäällikkö Gunta Cirule
Kysymyksiä ja keskustelua
Lisätiedot:
Tanja Lamminsalo, projektiasiantuntija, Riveria
050 302 7446, tanja.lamminsalo@riveria.fi
Tilaisuus on osa Vihanneksista Voimaa Viljelyyn -hankkeen tapahtumasarjaa, jossa järjestetään vuoden 2023 aikana tiedonsiirtotilaisuuksia vihannesviljelystä kiinnostuneille. Hanketta koordinoi Riveria, ja se toteutetaan yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen sekä ProAgria Itä-Suomen kanssa. Hanketta rahoittaa Pohjois-Karjalan Ely-keskus / Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 sekä Pohjois-Karjalan maaseutupalvelut, Liperin kunta.
Hankkeen verkkosivut: www.vihannestieto.fi