Tule hakemaan uusia ideoita villiyrttien käyttöön! Villiyrttejä voit hyödyntää sekä kotikeittiössä, että myös yritystoiminnassa esim. ruoka- ja matkailupalveluissa.
Villiyrttiruokatyöpaja Saarijärvellä Sampolassa 4.6.2025 klo 13-17
Tule hakemaan uusia ideoita villiyrttien käyttöön! Villiyrttejä voit hyödyntää sekä kotikeittiössä, että myös yritystoiminnassa esim. ruoka- ja matkailupalveluissa.
Työpajassa tutustumme villiyrttien käsittelyyn ja käyttömahdollisuuksiin. Valmistamme yhdessä erilaisia ruokia ja juomia yleisistä kotipihan ja lähimetsän villiyrteistä. Käymme myös läpi villiyrttien kaupalliseen elintarvikekäyttöön liittyvää lainsäädäntöä. Lopuksi maistelemme valmistamiamme ruokia. Reseptit ja materiaalit saat mukaan itsellesi.
Työpajan pitävät Keski-Suomen maa- ja kotitalousnaisten ruoka-asiantuntija, yrtti- ja sienineuvoja Mirja Pummila ja luonnontuoteasiantuntija, keruutuotetarkastaja Anni Rintoo.
Osallistumismaksu 39 euroa.
Tilaisuuden järjestää KASVUUN – Kestävää kasvua maaseudulle -hanke. Hankkeen rahoittajat: EU:n maatalous- ja maaseuturahoitus, Keski-Suomen ja Pirkanmaan ELY-keskukset.
ILMOITTAUTUMISET: https://tilaisuudet.proagria.fi/event/d4dZe