Webinaari
12.04.2022 klo 10:30 - 12:00

Waste management and circular economy

Kv-webinaari kiertotaloudesta 12.4. - tule kuulemaan mielenkiintoisia esimerkkejä ja keskustelemaan muiden asiantuntijoiden kanssa.

Viron ja Suomen maaseutuverkostot järjestävät 12. huhtikuuta klo 10:30-12:00 Suomen aikaa webinaarin Network to innovate: Waste management and circular economy. Se on kolmas tänä keväänä järjestettävästä neljän webinaarin sarjasta. Tilaisuudet antavat mahdollisuuden tavata muita alan toimijoita, vaihtaa tietoa ja mahdollisesti jopa solmia uusia kumppanuuksia. Esittelyssä kolme inspiroivaa esimerkkiä liittyen kiertotalouteen:

  • Wood2BiogasAntti Myllärinen (Doranova Oy)
  • Integrated on-farm Aquaponics systems for co-production of fish, halophyte vegetables, bioactive compounds, and bioenergy | Associate Professor, Mette Hedegaard Thomsen
  • Research on possibilities of production of dietary fibers from apple and other local crops puree production leftovers and in vivo study on influence of obtained dietary fibers on human microbiome | Ingmar Nõmmann

Tapahtuman päätavoitteena on verkostoituminen ja tiedonvaihto Pohjoismaiden ja Baltian maiden hankkeista ja yrityksistä. Kaikki kiinnostuneet osallistujat ovat tervetulleita maasta riippumatta. Tapahtuman työkieli on englanti. Webinaari järjestetään Zoomilla. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Ilmoittaudu viimeistään 11.4. alla olevasta linkistä:
https://e.eventos.fi/forms/maaseutu/5deb69b4-73a6-11ec-a018-ee6a04371b85