Webinaari
26.09.2023 klo 09:00 - 12:00

Webinaari: Miten ruoantuotantoketju voi tukea alkutuotantoa luonnon monimuotoisuuden edistämisessä?

Millaisia mahdollisuuksia ruoantuotantoketjussa on alkutuotannon monimuotoisuustyön tukemiselle?

Viljelijä voi edistää luonnon monimuotoisuutta monin eri tavoin, mutta työn tekemisen on oltava kannattavaa. Millaisia mahdollisuuksia ruoantuotantoketjussa on alkutuotannon monimuotoisuustyön tukemiselle? Entä millainen merkitys luontotyöllä on ylipäänsä alan yrityksille?
Ilmoittaudu mukaan webinaariimme tiistaina 26.9.2023 klo 9–12, jossa kuulet kolme erilaista ja innostavaa näkökulmaa aiheeseen. Webinaari järjestetään Zoomilla, jonka käyttö on helppoa eikä vaadi sovelluksen lataamista. Webinaarista julkaistaan myös tallenne.9.00 Mari Raininko, toimialapäällikkö, Elintarviketeollisuusliitto: Elintarvikeyritysten mahdollisuudet tukea alkutuotantoa luonnon monimuotoisuustyössä

10.00 Mari Pantsar, Kari&Pantsar CO.: Miten merkittävä arvo luonnon monimuotoisuus on eri yrityksille?

11.00 Nina Elomaa, vastuullisuusjohtaja, SOK: Luonnonhaittajalanjäljen laskurin esittely ja kaupan vaikutus monimuotoisuustyöhön ruoantuotantoketjussa

12.00 Webinaari päättyy

Liittyvät aiheet