Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11!
Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa
Webinaari Teams-etäyhteyksin torstaina 9.11. klo 9.30-11.00. Ohjelmassa:
– Elintarvikesektorin huoltovarmuus / Johtava varautumisasiantuntija Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus
– Case: Elintarvikeketjun toimijoiden näkemyksiä huoltovarmuudesta Satakunnassa / Asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti
– Huoltovarmuus & luomutuotanto / Professori Juha Helenius, Ruralia-instituutti.
Ilmoittaudu webinaariin täällä. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille 8.11.
Webinaarin järjestää Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanke. Hankkeen toteuttavat Satafood Kehittämisyhdistys ry, ProAgria Länsi-Suomi ja Pyhäjärvi-instituutti. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.