Webinaari
09.11.2023 klo 09:30 - 11:00

Webinaari: Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa

Tervetuloa kuulemaan elintarvikesektorin ja ruokaketjun huoltovarmuudesta niin koko maassa kuin Satakunnassa ja siitä, miten luomutuotanto vaikuttaa huoltovarmuuteen webinaariin torstaina 9.11. klo 9.30-11!

Huoltovarma ruokaketju – luomu osana omavaraista alkutuotantoa

Webinaari Teams-etäyhteyksin torstaina 9.11. klo 9.30-11.00. Ohjelmassa:

– Elintarvikesektorin huoltovarmuus / Johtava varautumisasiantuntija Miika Ilomäki, Huoltovarmuuskeskus

– Case: Elintarvikeketjun toimijoiden näkemyksiä huoltovarmuudesta Satakunnassa / Asiantuntija Reija Hietala, Pyhäjärvi-instituutti

– Huoltovarmuus & luomutuotanto / Professori Juha Helenius, Ruralia-instituutti.

Ilmoittaudu webinaariin täällä. Linkki webinaariin lähetetään ilmoittautuneille 8.11.

Webinaarin järjestää Tiedolla osaamista luomutuotantoon -hanke. Hankkeen toteuttavat Satafood Kehittämisyhdistys ry, ProAgria Länsi-Suomi ja Pyhäjärvi-instituutti. Hanketta rahoittaa Satakunnan ELY-keskus Manner-Suomen maaseudun kehittämisrahastosta.

Liittyvät aiheet

Katso myös

Kaikki tapahtumat ›