21.02.2024 klo 14:00 - 15:30

Webinaari: Nando Hackathonissa etsitään ratkaisuja liikalannoitukseen! Tervetuloa avoimeen webinaariin!

Liikalannoitus heikentää maaperää sekä rehevöittää vesistöjä, joka haastaa toimijoita ympäri Eurooppaa. Nando on bioteknologia-alan yritys Liettuassa, joka tuottaa maatalouden tarpeisiin kemiallisia ja mikrobituotteita, joilla esimerkiksi maaperän tuottavuuden haasteita voidaan ratkaista.

Nando etsii kumppaneita ja erilaisia täsmälannoitusta edistäviä teknologiaratkaisuja ja suunnittelutyökaluja, joilla liikalannoitusta voitaisiin ehkäistä ja sen aiheuttamiin ongelmiin puuttua Euroopassa.

Ratkaisijatiimit voivat olla esimerkiksi älymaatalouden dataa tarjoavia alustoja, teknologisia ratkaisuja, koulutus- ja neuvontaohjelmia tai vaihtoehtoisia ympäristöystävällisiä lannoitteita.
Idean kypsyysasteen mukaan Nando tarjoaa Hackathonin osallistujille mahdollisuuden joko yritysyhteistyöhön tai yhteisen projektin, tai pilotin idean testaamiseksi.

Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta avoimessa webinaarissa, jossa Nando ja asiantuntijat avaavat liikalannoituksen vaikutuksia ja mahdollisuuksia torjua niitä!

Rekisteröityminen täältä: NANDO Hackathon Launch Webinar (google.com)

Huom. Webinaari on englanniksi.

Tsekkaa myös muut kevään 2024 hackathonit ja seuraa BioBoostersin hackathon matkaa Itämerellä:

Linkedin BioBoosters

Nettisivuilla BioBoosters hackathon helps you find innovative solutions and partners