Miksi on tärkeää, että alueellamme on paikallista ruoantuotantoa? Mitä ruokaturvan kehittäminen vaatii? Tervetuloa 4. syyskuuta viettämään suomalaisen ruoan päivää ja kuulemaan asiantuntija- ja yrityspuheenvuoroja Suomesta ja Ruotsista sekä keskustelemaan lisää!
”YK-järjestöjen määritelmän mukaan ruokaturva tarkoittaa tilaa, jossa kaikilla ihmisillä on fyysiset, sosiaaliset ja taloudelliset mahdollisuudet saada riittävästi turvallista ja ravitsevaa ruokaa, ja joka vastaa heidän ruokatottumuksiaan sekä mahdollistaa aktiivisen ja terveen elämän.”
Miksi on tärkeää, että alueellamme on paikallista ruoantuotantoa? Mitä ruokaturvan kehittäminen vaatii?
Tervetuloa 4. syyskuuta viettämään suomalaisen ruoan päivää ja kuulemaan asiantuntija- ja yrityspuheenvuoroja Suomesta ja Ruotsista sekä keskustelemaan lisää!
Ohjelma julkaistaan myöhemmin.
Tilaisuus on maksuton ja sen järjestää etäyhteydellä ClimateFood-hanke, Oulun Maa- ja kotitalousnaiset, Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten ja Lapin ammattikorkeakoulu. Hanketta rahoittaa Interreg Aurora.