Webinaari
13.09.2022 klo 17:30 - 19:30

Ylpeydellä kylästä -webinaari osa 3: Viestintä – kylästä kuuluu

Onnistunut ja osuva viestintä on kylien näkyvyyden ytimessä, sillä uusien asukkaiden houkuttelu vaatii näkymistä ja kuulumista ulospäin. Tässä webinaarissa saat vinkkejä viestintään sosiaalisen median ja markkinoinnin ammattilaisilta!

Ylpeydellä kylästä -webinaarisarja jatkuu syyskuussa teemalla Viestintä – kylästä kuuluu. Luvassa kolme puheenvuoroa täynnä ideoita kyläviestinnän kehittämiseen!

Viestintä on maallemuuton edistämisessä tärkeässä asemassa, ja onnistunut ja suunnitelmallinen viestintä pitäisikin olla jokaisen uusista asukkaista haaveilevien kylien ja kuntien keskiössä. Illan aikana paneudutaan viestinnän mahdollisuuksiin, mutta myös siihen millä äänensävyllä kylistä ja maaseudusta kannattaa viestiä. Webinaarissa kuullaan myös, miten tehdä omannäköistä ja pitkäjänteistä viestintää, samalla sopeutuen älykkäästi omaan tilanteeseen.

Illan pääpuhujana on yrittäjä ja markkinoinnin strategi Varpu Rusila. Hän paljastaa webinaarissa miten yksi hämäläinen voi kenkälaatikkobudjetilla ja systemaattisella tekemisellä saada aikaan viestin, joka on tänä vuonna tavoittanut yli 7 miljoonaa kansainvälistä ihmistä!

Hänen puheenvuorossaan kuulet Her Finlandin case-esimerkin kautta käytännön vinkit siihen, mitä keinoja kylä pystyy käyttämään, kun pienin resurssein viestitään kylän ulkopuolella oleville kohderyhmille.

  • Mikä on minimi mihin kannattaa pyrkiä?
  • Miten tekemistä voi automatisoida ja monistaa?
  • Miten suunnitelmallisuus tuo lisätehoja tekemiseen?

DI Varpu Rusila on yrittäjä Her Finlandin takana. Hän on kotoisin Kuhmoisista ja asuu nykyään Lahdessa. Hän auttaa kansainvälisiä ihmisiä elämään ja matkustamaan ympäri Suomea. Hänen Suomi-vinkkejään on mainittu mm. Cosmopolitan, Sunday ja Travel Magazine -lehdissä sekä englantilaisella TV5-kanavalla.

Webinaarin muut puhujat julkaistaan elokuun aikana.

Webinaarisarjan viimeisessä osassa marraskuussa 8.11. puhutaan kyläasumisen kehittämisestä ja maaseudun uusista asumisratkaisuista.

LISÄTIETOA:
www.phkylat.fi/ylpeydellakylasta

Webinaarin järjestää yhteistyössä Suomen Kylät ry, Päijät-Hämeen Kylät ja Vierumäen kyläyhdistys ry.