Webinaari
24.04.2024 klo 09:30 - 11:30

Ympäristösopimusten info- ja keskustelutilaisuus Varsinais-Suomen ja Satakunnan viljelijöille

Varsinais-Suomen ja Satakunnan ELY-keskukset järjestävät info- ja keskustelutilaisuuden ympäristösopimuksista keskiviikkona 24.4.2024 klo 9.30–11.30 Teamsin välityksellä. Tervetuloa mukaan!

EU:n maatalousrahoituksen kausi 2023–2027 on tuonut mukanaan kosolti muutoksia viljelijöiden tekemiin ympäristökorvauksen ympäristösopimuksiin. Suurimmat muutokset astuivat voimaan jo vuosi sitten, mutta tänäkin vuonna sopimusehtoihin on tullut vielä muutamia tarkennuksia ja uusia asioita.

Varsinais-Suomen ja Satakunnan ELY-keskukset kutsuvat kaikki ympäristösopimusta hakeneet tilat oppimaan ja keskustelemaan sopimusehdoista keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 9.30–11.10 pidettävään info- ja keskustelutilaisuuteen. Ympäristösopimusta hakeneiden tilojen lisäksi tervetulleita ovat myös neuvojat, viranomaiset ja kaikki muutkin asiasta kiinnostuneet.

Ilmoittaudu mukaan Webropolissa!

Ohjelma:

  • Klo 9.30 Ympäristökorvauksen ympäristösopimukset: Mikko Torkkeli, Varsinais-Suomen ELY-keskus
  • Klo 10.15 Ennakkokysymysten vastaukset
  • Klo 10.30 Keskusteluosio
  • Klo 11.30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden ensimmäinen tunti tallennetaan. Tallenne ja esitysmateriaalit julkaistaan osoitteissa maaseutu.fi/varsinais-suomi ja maaseutu.fi/satakunta. Koulutuksen toinen tunti on varattu kysymyksille. Keskusteluosiota ei tallenneta. Esitys pidetään suomeksi, mutta kysyä ja keskustella voi myös ruotsiksi.

Liittyvät aiheet