Kiinnostaisiko hampun viljely osana viljelykiertoa? Haaveiletko omien tuotteiden jatkojalostamisesta elintarvikkeeksi? Mietityttääkö, miten markkinoille pääsee omilla tuotteilla? Näitä kysymyksiä pohditaan huhtikuun yritysvierailulla, tervetuloa tutustumaan Jyväs-Hampun toimintaan!
Tapahtuma on peruttu!
Valitettavasti tämä tapahtuma on peruuntunut. Voit etsiä vastaavia tapahtumia tai luoda uuden tapahtuman koska vain.
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle yritysvierailulle, jossa kuulemme viljelijäkokemusta hampun viljelystä, yrittäjätarinaa oman tuotteen jatkojalostamisesta ja vinkkejä markkinoille pääsemisestä.
Jos olet kiinnostunut hampun viljelystä ja/tai oman tuotteen kehittämisestä pellolta pöytään, tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!
Tilaisuuden ohjelma:
- Tilaisuuden avaus & kahvitarjoilu
- Hampun viljely ja jatkojalostaminen / Mikko Ilmoniemi, Jyväs-Hamppu
- Tuotekehityksellä pellolta pöytään – yrittäjät ”kädet savessa” / Leena Pölkki, Jamk – Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -hanke
- Tutustuminen Jyväs-Hampun tuotantotiloihin
- Tilaisuuden yhteenveto ja KekeMa-hankkeen ajankohtaiset asiat
Tilaisuus järjestetään Jyväs-Hampun tuotantotilojen yhteydessä Laukaan Vuonteella.
Tilaisuudessa kahvitarjoilu. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista 14.4.2025 klo 23.59 mennessä (Webropol): https://link.webropol.com/s/yritysvierailu-jyvas-hamppu
Tapahtuma tuotetaan yhteistyössä Jyväs-Hampun, Tertan kahvila & puodin, KeKeMa- ja TUMA-hankkeen yhteistyönä.
Lisätietoja: Heli Turpeinen (heli.turpeinen@jamk.fi)
KeKeMa-hanke toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimana
yhteistyössä ProAgria Keski-Suomen kanssa.
Hankkeen rahoituksesta vastaa Keski-Suomen ELY-keskus ja
Euroopan maaseuturahasto 2023-2027.

Tuotekehityksellä meille ja maailmalle -yhteistyöhankkeella edistetään Keski-Suomen ruokaverkoston kykyä tuottaa entistä suurempaa lisäarvoa paikallisille ja suomalaisille raaka-aineille tuotekehityksen keinoin. Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoiman hankkeen osatoteuttaja on Jyväskylän yliopisto, ja yhteistyökumppaneita Osuuskauppa Keskimaa sekä K-ryhmän edustus. Hanketta rahoittaa Keski-Suomen ELY-keskus Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.
Toteutusaika on 1.9.2024 – 31.7.2025
