Kiinnostaisiko hampun viljely osana viljelykiertoa? Haaveiletko omien tuotteiden jatkojalostamisesta elintarvikkeeksi? Mietityttääkö, miten markkinoille pääsee omilla tuotteilla? Näitä kysymyksiä pohditaan huhtikuun yritysvierailulla, tervetuloa tutustumaan Jyväs-Hampun toimintaan!
Tervetuloa mukaan mielenkiintoiselle yritysvierailulle, jossa kuulemme viljelijäkokemusta hampun viljelystä, yrittäjätarinaa oman tuotteen jatkojalostamisesta ja vinkkejä markkinoille pääsemisestä.
Jos olet kiinnostunut hampun viljelystä ja/tai oman tuotteen kehittämisestä pellolta pöytään, tätä tilaisuutta ei kannata jättää väliin!
Tilaisuuden ohjelma:
- Tilaisuuden avaus & kahvitarjoilu
- Hampun viljely ja jatkojalostaminen / Mikko Ilmoniemi, Jyväs-Hamppu
- Tuotekehityksellä pellolta pöytään – yrittäjät ”kädet savessa” / Leena Pölkki, Jamk
- Tutustuminen Jyväs-Hampun tuotantotiloihin
- Tilaisuuden yhteenveto ja KekeMa-hankkeen ajankohtaiset asiat
Tilaisuus järjestetään Jyväs-Hampun tuotantotilojen yhteydessä Laukaassa. Kahvitarjoilu.
Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista 14.4.2025 klo 23.59 mennessä (Webropol): https://link.webropol.com/s/yritysvierailu-jyvas-hamppu
Lisätietoja: Heli Turpeinen (heli.turpeinen@jamk.fi)
KeKeMa-hanke toteutetaan Jyväskylän ammattikorkeakoulun hallinnoimana
yhteistyössä ProAgria Keski-Suomen kanssa.
Hankkeen rahoituksesta vastaa Keski-Suomen ELY-keskus ja
Euroopan maaseuturahasto 2023-2027.