Uutinen
30.04.2024

Kalatalousverkosto.fi on avattu – tervetuloa mukaan!

Kansallinen kalatalousverkosto kokoaa kalatalousalan toimijat saman pöydän ääreen keskustelemaan kalatalouselinkeinoille tärkeistä asioista. Tavoitteena on alan yhteistyön lisääminen, hyvien käytäntöjen ja toimintatapojen levittäminen sekä osaamisen kehittäminen.

Kansallinen kalatalousverkosto on käynnistetty Euroopan meri-, kalatalous- ja vesiviljelyrahaston Suomen ohjelman viestinnän tueksi ja vaikuttavuuden tehostamiseksi. Kalaleader-ryhmät vastaavat maa- ja metsätalousministeriön toimeksiannosta verkoston toiminnasta. Kalatalousverkoston toiminta on kaikille avointa.

Rekisteröidy käyttäjäksi ja aloita verkostoituminen

Helpoin tapa osallistua verkoston toimintaan on rekister√∂ity√§ k√§ytt√§j√§ksi kalatalousverkosto.fi-alustalle. Rekister√∂itymisen j√§lkeen voit osallistua keskusteluun eri teemaryhmiss√§, verkostoitua muiden toimijoiden kanssa ja esimerkiksi lis√§t√§ tapahtumakalenteriin oman toimialueesi tapahtumia. Aktiivisia teemaryhmi√§ t√§ll√§ hetkell√§ ovat Koulutus ja rekrytointi, √Ąlykk√§√§t kumppanuudet, Neuvonta ja kasvua tukevat toimet, Tiedonv√§litys ja vaikuttavuus sek√§ Kansainv√§lisyys.

Tiedonv√§litys ja vaikuttavuus -teemaryhm√§n vet√§j√§, Kuha-Suomen Kalaleaderin aktivaattori Johanna M√∂tt√∂nen n√§kee kalatalousverkoston ennen kaikkea kohtaamispaikkana. ‚ÄĚT√§√§ll√§ kohtaavat tieto ja ihmiset! Palvelulupauksemme on, ett√§ kalatalousalan asiantuntijat, vastaukset ajankohtaisiin tietotarpeisiin ja vaikkapa hakusessa olevat yhteisty√∂kumppanit ovat l√∂ydett√§viss√§ Kansallisen kalatalousverkoston kautta‚ÄĚ.

Kansallinen kalatalousverkosto on maa- ja metsätalousministeriön ja Euroopan Unionin osarahoittama.

Tule mukaan: www.kalatalousverkosto.fi