Uutinen
10.05.2023

AgriHubin koulutusverkostossa tekemisen meininki

AgriHubi kokoaa koulutusverkoston osaajat vahvasti yhteen ja tekeminen onkin ollut koko kevään aktiivista – iso kiitos kaikille mukana olleille!

Koulutusverkostossa on tehty virtuaalisia kampuskierroksia, edistetty aktiivisesti luonnonvara-alan imago- ja vetovoimatyötä, välitetty uutta tietoa ja suunniteltu tulevia tapahtumia. Kevään isoin yhteinen tapahtuma oli SPRING ’23 Tampereella, jossa koulutus näkyi hienosti.

AgriHubin verkostoalustalle kehitellään parhaillaan erilaisia materiaaleja yhteen kokoavaa Aineistopankkia. Tätä uutuutta lähdetään rakentamaan laajan yhteistyön voimin vielä ennen kesälomia.

Tässä vaiheessa ideana on rakentaa maatalouden ja maaseudun kehittämisen tietovarasto, johon kuka tahansa voi käydä lisäämässä esimerkiksi hankkeessa tuotetun tiedon loppukäyttäjille tarkoitettuja aineistoja kuten tietokortteja, infograafeja, audiovisuaalista materiaalia tai loppuraportteja. Metatiedot eli aineistoa luetteloivat ja kuvaavat tiedot pitäisi olla niin hyvät, että tiedon löytäminen on helppoa.

Lukukaudelle 2023–2024 on suunnitteilla opettajille vertaisoppimisen hetkiä – näihin pääset mukaan liittymällä AgriHubin koulutusverkostoon lähettämällä liittymispyynnön osoitteeseen agrihubi@luke.fi. Saat torstaisin verkostoalustalta lähtevän viikkokoosteen s-postiisi, missä on myös koulutusuutisia, jos olet profiilia luodessasi valinnut kiinnostuksen kohteeksesi koulutusasiat. Vinkkaa tästä myös kollegoille!

Verkoston vetäjänä on toiminut tuttuun tapaan koordinaattori Susanna Lahnamäki-Kivelä, ja lisävoimaa vuoden alusta ovat tuoneet Kia Partanen HAMKista ja Paula Antikainen YSAOsta.