Uutinen 09.11.2019 Innovaatiopäivät 2019 Kalatalouden innovaatiopäivien 2019 ohjelma ja esitysmateriaalit 7.–8.11.2019 Vantaalla Torstain esitykset Risto Lampinen, MMM: Innovaatiopäivien avaus (PDF) Timo Halonen, MMM: Innovaatio-ohjelmien väliarviointi ja jatko (PDF) Ari Leskelä, Luke: TUKALA – Lisää tehoa koneelliseen perkaukseen (PDF) Pekka Hyvärinen, Luke: Ympäristöohjelma – Oulujoen istukastoiminnan kehittäminen (PDF) Anu Hopia, BlueProducts: Tuotekehitystyöpajat PK-yrityksille (PDF) Markus Kankainen, Luke: Vesiviljely – Upotettava verkkoallas merikasvatuksessa (PDF) Katriina Partanen, ProKala: Markkinointiohjelma – Kalakeittopäivä 2019 (PDF) Katriina Partanen, ProKala: Palaute tapahtuman suunnittelussa (PDF) Jari Setälä, Luke: Elinkeinokalatalouden kehitys ja näkymät (PDF) Merja Saarinen, Luke: Kalan syöminen on ilmastoteko (PDF) Perjantain esitykset OPH: Kalatalouden osaamistarpeet kyselyn yhteenveto (PDF) Vesiviljely Vehviläinen: TriplaDipla-vertailu (PDF)Viisanen: Kalavaltiohankkeen tilannekatsaus (PDF)Pulkkinen: Typpiyhdisteiden hallinta kiertovesikasvatuksessa (PDF)Airaksinen: Kaupungin mahdollisuudet luvituksessa (PDF)Pulkkinen & Kokko: Ravinteiden biologinen sieppaaminen (PDF)Lindberg-Lumme: Norjan suljetut- ja puolisuljetut yksiköt-oppia Suomeen (PDF)Kankainen: Upotettava verkkoallas (PDF)Salo: Skenaarioita merialueen tuotannon kasvusta (PDF)Eriksson-Kallio: IPN-vastustuskyvyn lisääminen (PDF)Lindholm-Lehto: Laukaan vedenkäsittelykenttä (PDF) Ympäristöohjelma Kuningas: Innovaatiopäivät 2019 (Powerpoint)Turunen: Kiintoaineen eroosio ja sedimentaatio virtavesissä (Powerpoint)Vainikka: Kalatalouden innovaatiopäivät (Powerpoint)Louhi: Ympäristöohjelma (Powerpoint)Karvosen esitys sisälsi julkaisematonta tutkimusmateriaalia, eikä sitä siksi julkaista näillä sivuilla. Kaupallinen kalastus Veneranta: Merimetson kaupalliselle kalastukselle aiheuttamien vahinkojen arviointi (PDF)Rantakokko: Silakan dioksiinipitoisuudet ja raja-arvot (PDF)Nisov: Syötäisiinkö kalat kokonaisina (PDF)Mattila: Terveyttä ja hyvinvointia kalan sivuvirroista (PDF)Luoma: Ammattikalastuksen tilanne sisävesillä (PDF)Aitta: Silakkaproteiinin uudet mahdollisuudet (PDF)Lehtonen: Liikuteltava hyljekarkotin (PDF)Svanbäck: BlueProducts 2.0 (PDF) Jaa: