Uutinen
29.09.2023

Luken tuottamat maatalouden talouden seurantapalvelut – kuinka ne tukevat neuvojan ja opettajan työtä?

Kuinka hyvin Luonnonvarakeskuksen tarjoamat maatalouden talouden seurantapalvelut tukevat neuvojia ja opettajia heidän työssään? Tähän pureudutaan 24.10. Luken ja AgriHubin järjestämässä etätyöpajassa.

Kuinka hyvin Luonnonvarakeskuksen tarjoamat maatalouden talouden seurantapalvelut tukevat neuvojia ja opettajia heidän työssään? Tähän pureudutaan 24.10. Luken ja AgriHubin järjestämässä etätyöpajassa. Palveluita on vuosien saatossa kehitetty käyttäjäpalautteiden pohjalta ja kehitystyötä tehdään edelleen, sillä Lukessa halutaan vahvistaa talouden seurantapalveluiden hyödynnettävyyttä käytännössä. Lisäksi käyttäjien ajatuksia halutaan kuulla mahdollisten uusien palveluiden kehittämiseksi.

Työpajassa keskitytään avoimesti saatavilla oleviin Luonnonvarakeskuksen tuottamiin palveluihin. Esimerkiksi kannattavuuskirjanpidon pohjalta tuotettua tietopalvelua Taloustohtoria uudistetaan parhaillaan. Uutena palveluna on käynnistynyt muun muassa Vaikutusanalyysi, jota voi käyttää esimerkiksi investointien tarkasteluun sekä tuottavuuslaskennan valmisteluun.

Lisätietoa tapahtumasta ja sen ohjelmasta tapahtumasivulta: https://maaseutuverkosto.fi/tapahtumat/etatyopaja-luken-tuottamat-maatalouden-talouden-seurantapalvelut-kuinka-ne-tukevat-neuvojan-ja-opettajan-tyota/

Liittyvät aiheet