Uutinen
20.06.2024

Maatalouden perusteiden osaajakoulutus järjestetään syksyllä 2024

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää jälleen Maatalouden perusteiden osaajakoulutuksen lokakuussa 2024.

Hämeen ammattikorkeakoulu järjestää jälleen Maatalouden perusteiden osaajakoulutuksen lokakuussa 2024. Koulutus kestää vajaan vuoden, ja opintojen aikana opiskelija saa kattavan perustiedon maatilalla vaadittavasta osaamisesta. Koulutuksen hakuaika päättyy 16.8.2024.

Osaajakoulutus on suunnattu henkilöille, jotka työskentelevät maatalouden alalla, harkitsevat maatalousyrittäjyyttä tai ovat muuten kiinnostuneita maatalouden perusteista. Koulutus soveltuu hyvin esimerkiksi maatalousyrittäjän perheenjäsenille, jotka haluavat oppia lisää alasta ja valmistautua esimerkiksi sukupolvenvaihdokseen omalla tilallaan. Opinnot ovat ammattikorkeakouluopintoja, ja ne suoritetaan osin verkossa ja osin Mustialan kampuksella Tammelassa.

Maatalouden perusteiden osaajakoulutuksen koostuu seuraavista opintojaksoista: kasvituotannon perusteet (5 op), kasvituotanto ( 5 tai 10 op), maatilan talous (15 op).

“Opinnot saivat aikaan sen, että haluan oppia vielä lisää! Opintojen alussa opettaja antoi ohjeellisen aikataulun, jonka avulla suoriuduin sekä opinnoista, että samalla maataloustyöstäni. Tehtävät olivat mielenkiintoisia jotkut vaikeitakin, mutta selviydyin. Ehdottomasti jatkan maatalousalan opintoja! Agrologin opinnot kiinnostavat, mutta  niihin on vielä matkaa. Nyt opintopisteitä on kasassa 35 op.” Opiskelijan palaute, 2023

Lue lisää koulutuksesta HAMKin verkkosivuilta: https://www.hamk.fi/opinnot/maatalouden-perusteiden-osaajakoulutus/

Lisätiedot koulutuksesta:
Sofia Peltoniemi, koulutussuunnittelija
sofia.peltoniemi@hamk.fi
+358503078093