Uutinen
13.11.2023

Osakeyhtiöittämisestä askel kohti tehokkaampaa maatilabisnestä

Suomen Yrittäjäopiston tuottamat tietokortit antavat sinulle perustiedot siitä, mitä maatilan yhtiöittämiseen liittyy ja mitä se käytännössä tarkoittaa tilan johtamisen näkökulmasta.

Kun harkitset maatilan osakeyhtiöittämistä, aloita tarkastelemalla tilasi nykyistä tilannetta. Käy läpi yrityksesi voimavarat, taloudellinen tilanne ja osakeyhtiömuodon tarjoamat hyödyt. Vaikka osakeyhtiön perustamiseen voi olla monia syitä, niin sen tuomat edut ovat aina yrityskohtaisia. Osakeyhtiölaki määrittelee tarkasti yrityksen toimintaperiaatteen ja hallinnon, mikä voi olla sekä vahvuus että haaste. Maatilaosakeyhtiö ei välttämättä aina ole optimaalinen yritysmuoto, jos se ei tue toimintaa riittävällä tavalla tai jos et ole valmis osakeyhtiön hallinnon asettamiin vaatimuksiin.

Webinaarista eväitä maatilasi menestykselle ja tulevaisuudelle

Tervetuloa webinaariin 14.11.2023 klo 10-11, missä avataan maatilan osakeyhtiöittämisen mahdollisuuksia. Tunnin tilaisuudessa valotetaan, miksi osakeyhtiöittäminen houkuttelee maatalousyrittäjiä.

Webinaarissa käsitellään maatilan tuloksenteon merkitystä, osakeyhtiön hallintoa sekä maatilan tilusrakenteen ja ympäristön merkitystä kehittämisessä. Käymme läpi osakeyhtiön johtamisen merkitystä ja erilaisia taloudellisia näkökohtia. Ovatko kehitysaskeleesi linjassa maatilan tarpeiden ja omien tavoitteidesi kanssa? Miten maatilasi metsät vaikuttavat tilanteeseen?

Liity webinaariin tästä: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä ja ota ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa maatilabisnestä, joka palvelee niin sinun kuin maatilasi kehitystä. Tule kuulolle ja avaa uusia ovia maatilasi menestykselle ja tulevaisuudelle!