Uutinen 04.06.2018 Yritysten innovaatiopäivässä 24.5. käytiin läpi kalastuksen innovaatio-ohjelman tuloksia ja tulevaa kehitystyötä Kalastuksen innovaatio-ohjelman puitteissa järjestetyssä Yritysten innovaatiopäivässä 24.5.2018 käytiin läpi kalastuksen innovaatio-ohjelman ensimmäisiä tuloksia ja tulevaa kehitystyötä. Lisäksi vieraana oli Islannista, Iceland Ocean Clusterista, Vilhjalmur Jens Arnason kertomassa kuinka heillä on tavoitteena 100 % kalan hyödyntämisaste. Päivien esitykset löydät alta: Iceland Ocean Cluster, Vilhjalmur Jens Arnason Silakka ja särki proteiiniksi ja elintarvikekäyttöön, tutkija Anni Nisov, Teknologian tutkimuskeskus VTT Yhteiskehittäminen; tutkimus- ja kuluttajatiedon hyödyntäminen uusien kalajalosteiden tuotekehityksessä, Tutkimusjohtaja Anu Hopia, Turun Yliopisto Silakkamassan säilyvyyden parantaminen; Marjojen ja vitamiinien vaikutus pakastetun massan laatuun, Tutkija Tanja Seppälä, Turun Yliopisto Sivuvirroista lisäarvotuotteita, Erikoistutkija Jaakko Hiidenhovi, Luonnonvarakeskus Jaa: