Blogi
21.04.2023

Vaikuta vastaamalla Dataosuuskunta-hankkeen koulutustilaisuuksiin

Dataosuuskunta-hankkeessa järjestetään vuoden 2024 aikana kaksi maatalousyrittäjille suunnattua koulutusta datatalouteen ja dataosuuskuntaan liittyvistä aiheista. Voit vaikuttaa koulutusten sisältöön vastaamalla kyselyyn.

Lisäarvoa maatilayrityksille datasta ja sen hallinnasta: dataosuuskunnan merkitys ja konseptin luominen yhteistyössä maatilayritysten kanssa -hanke, eli lyhyesti dataosuuskunta-hanke, järjestää vuoden 2024 aikana kaksi maatalousyrittäjille suunnattua koulutusta maatalouden datatalouteen, digitaaliseen liiketoimintaosaamiseen ja dataosuuskuntaan liittyvistä aiheista. Koulutusten tavoitteena on valmistella maatalousyrittäjiä uuteen liiketoimintamalliin ja -kulttuuriin, jonka EU:n uusi datastrategia tuo mukanaan.

Olemme hankkeen ja siihen liittyvien koulutusten kanssa uuden äärellä. Tämän vuoksi olemme avanneet Mentimeter-kyselyn, johon vastaamalla voit ehdottaa koulutusideoita tai -tarpeita hankkeen tutkimusryhmälle. Tuloksia käytetään hankkeen koulutustilaisuuksien suunnitteluun. Kysely on anonyymi. Vastausaikaa on toukokuun loppuun asti.

Linkki kyselyyn: https://www.menti.com/al3z4ed1gsng

 

Hankkeen tiedot:

  • Hankkeen nimi: Lisäarvoa maatilayrityksille datasta ja sen hallinnasta: dataosuuskunnan merkitys ja konseptin luominen yhteistyössä maatilayritysten kanssa.
  • Rahoittaja: Hämeen ELY-keskus, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014 – 2020 (siirtymäkausi 2021 – 2022).
  • Kokonaisbudjetti: 286 000 € (tukitaso 100 %), josta EU:n osuus 120 120 € ja Suomen valtion osuus 165 880 €.
  • Aikataulu: 1.11.2022 – 31.12.2024.
  • Toteuttajat: Päätoteuttajana Luonnonvarakeskus, osatoteuttajana Seinäjoen Ammattikorkeakoulu.

 

Liittyvät aiheet

Data
Digitalisaatio
Maatalous