Webbinarium
22.04.2024 kl. 14:00 - 15:30

Regionalt forum för landsbygdskommunikation: LinkedIn som kommunikationskanal

Välkommen till det regionala forumet för landsbygdskommunikation arrangerat av Österbottens NTM-central och områdets Leader-grupper!

Forumet ger dig möjligheten att fördjupa dig i användningen av LinkedIn som kommunikationskanal för företag och projekt. Under en timmes utbildning kommer vi att behandla centrala aspekter av LinkedIn i företags-/projektkommunikation, från skapande och optimering av profilen till planering och skapande av innehåll, gemenskap och nätverkande samt marknadsföring och analys.

Evenemanget inkluderar även en öppen diskussionsdel där deltagarna kan ställa frågor och dela med sig av sina egna erfarenheter. Dessutom kommer det att presenteras konkreta exempel och fördelar med användningen av LinkedIn.

När? Måndagen den 22 april kl. 14:00
Var? På webben (Teams)
För vem? Evenemanget riktar sig till sådana projektaktörer och företag som har erhållit landsbygdsfinansiering, samt intressegrupper. Evenemanget är dock öppet för alla och vi välkomnar även andra intresserade!

Tillställningen är tvåspråkig (svenska och finska).

Anmäl dig och säkra din plats på forumet för landsbygdskommunikation! Deltagande i evenemanget är kostnadsfritt. Anmäl dig här (webropol.com).

Relaterade teman