Webbinarium
22.04.2024 kl. 18:00 - 20:30

Webbinarium om miljöavtal

Välkommen på webbinarium om miljöavtal! Webbinariet riktar sig till dig som har ikraftvarande miljöavtal - men också till dig som är intresserad av att ingå ett miljöavtal eller söker efter lämpliga områden. I webbinariet berättas det om hur man ansöker och villkoren gällande miljöavtalen samt bland annat om ettåriga åtgärder inom miljöavtal och administrativa kontroller som utförs på miljöavtalsskiften.

Webbinariet ordnas av NTM-centralen i Österbotten som ett Teams Live-webbinarium måndagen 22.4.2024 kl. 18:00-20:30. Ingen förhandsanmälan behövs, du kan ansluta dig till evenemanget via denna länk.

Program

  • Miljöavtal för skötsel av jordbruksnatur och landskap (30 min), Meiju Tikkanen, Landsbygdsenheten, NTM-centralen i Österbotten
  • Terrängsbesiktningar och ettåriga åtgärder (45 min), Dennis Jakobsson, Landsbygdsenheten, NTM-centralen i Österbotten
  • Paus (10 min)
  • Våtmarker, skötselavtal och icke produktiva investeringar (15 min), Dennis Jakobsson
  • Livsmiljöprogrammet Helmi och vårdbiotoper  (20 min), Robin Sjöblom och Victoria Snickars, Naturskyddsenheten, NTM-centralen i Södra Österbotten

Om du har frågor och funderingar som du vill ska behandlas under webbinariet kan du ställa dem anonymt på förhand här (webropol.fi).

Frågor kan även ställas under evenemanget via chattfunktionen. Webbinariet spelas in. Inspelningen och materialet publiceras senare på webbplatsen landsbygd.fi/osterbotten.

Varmt välkommen!

Anslut dig till Teams -webbinariet här.