Live-tapahtuma
07.06.2023 klo 09:00 - 12:00

Esittelytilaisuus: tilavierailu Puromäen puutarha

Tilavierailu: Puromäen puutarha 7.6.2023          

Aika: keskiviikko 7.6.2023 klo 9-12

Paikka: Puromäen puutarha, Roukalahdentie 54, 83100 Liperi

Vihanneksista voimaa viljelyyn -hankkeen esittelytilaisuudet käynnistyvät.

Ensimmäinen esittelytilaisuus järjestetään Liperissä, Puromäen puutarhalla, jossa pääsemme tutustumaan Hanne ja Jukka Kinnusen tilan toimintaan. www.puromaenpuutarha.fi

Puromäen puutarhalla kasvatetaan vihanneksia sekä niiden taimia, pellolla sekä kasvihuoneissa. Vierailun aikana kuulemme tilan historiaa ja pääsemme tutustumaan niin kasvihuonetuotantoon kuin avomaanviljelyyn pelloilla. Lisäksi tutustumme Potageriin ja tilapuotiin, jota pariskunta pyörittää viljelytoiminnan lisäksi kesä- ja syksyaikaan. Lopuksi mahdollisuus nauttia kahvilan suolaisista ja makeista herkuista omakustanteisesti.

Esittelytilaisuuteen osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Tarkemmat ohjeet päivän kulusta ajo-ohjeineen lähetetään ilmoittautuneille. Tilaisuus on maksuton ja kohdennettu hankkeen kohderyhmälle.

Ilmoittautuminen joko sähköpostitse tai puhelimitse 6.6.2023 mennessä Tanjalle:

Tanja Lamminsalo, projektiasiantuntija, Riveria, 050 302 7446 //  tanja.lamminsalo@riveria.fi

 

Tilaisuus on osa Vihanneksista Voimaa Viljelyyn -hankkeen tapahtumasarjaa, jossa järjestetään vuoden 2023 aikana tiedonsiirto- ja esittelytilaisuuksia vihannesviljelystä kiinnostuneille. Hanketta koordinoi Riveria, ja se toteutetaan yhteistyössä Luonnonvarakeskuksen sekä ProAgria Itä-Suomen kanssa.

Hankkeen sivut: www.vihannestieto.fi

Hanketta rahoittaa Pohjois-Karjalan Ely-keskus / Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 sekä Pohjois-Karjalan maaseutupalvelut, Liperin kunta.